İstanbul
BIST9716.95
DOLAR32.5032
EURO34.9746
ALTIN2438.7
BTC/USD64641.34
Habib BABAR

Habib BABAR

Mail: gazetecihabibbabar@gmail.com

DURUMAGAZİN YAYINDA

Hayatınızda, hayatlarımızda bir çok arkadaşınız olur; ancak bir tane dostumuz olur. Dost deriz “dostum” dersiniz, herkesten onu ayrı bi yere koyar, özel tutarsınız. En özelimizi ona anlatırız, sırdaşınız olur, “iyi ki varsın, iyi ki yanımdasın” dediğimiz günler olur. Sen olmasaydın napardım dediğiniz her gecen gün ona tüm benliğimizle bağlanır, severiz.

Dost arkadaştan öte, arkadaştan öndedir. Öyle olmasaydı dost için mana yüklü şiirler nasıl yazılabilir, kitaplar dolusu yazılar nasıl yazılabilirdi. Herkes arkadaş olabilir, herkesle arkadaşlık kurulabilir ama herkesten dost olmaz, herkesle dostluk kurulamaz.

Bazen bir dostu özlemek, dosttan ayrı kalmak, dünyanın yükünü taşımak kadar zor gelir, ağır gelir insana. Dayanılmaz olur, yüreğine oturur insanın. Dost özlemi bir tebessüm düşürür yüzüne bazen. En kötü gününde yanında olduğunu hatırlarsın, kimsenin yerine koyamazsın, yerine kimseyi asla oturtamazsın. Gözlerini kapatır, bir dosttan, dost yürekten gelen hayır dualardan başka hiçbir şeyi hissetmezsin, hiçbir şey umurunda olmaz, ne dünya telaşı, ne yeni arkadaşlar. Sadece o; çünkü “dostum” demişsindir bir kere. İşte benimde böyle bir dostum var adam gibi adam…

Mütevazi kişiliği, hayırseverliği ,Babar Medya’nın en çok okunan yazarı ve en önemlisi merhametiyle taktir ettiğim gerçek dostum Murat Avcı… O’da medya dünyasına kurduğu magazin sitesiyle merhaba dedi. Murat Avcı’nın Genal Yayın Yönetmenliğini yaptığı durumagazin.com bir birinden çarpıcı magazin haberleriyle emin adımlarla yoluna devam ediyor. Kısa süre içinde geniş bir okur kitlesi toplayan site, magazin dünyasının nabzını tutuyor.

Babar Medya’nın kardeş sitesi durumagazin.com, bir birinden güzel yazı dizileri ve röportajları, özel haberleriyle magazin dünyasında bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.  Can dostum Murat Avcı’yı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.

Habib BABAR

 

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar