İstanbul
BIST10208.65
DOLAR32.4078
EURO34.9294
ALTIN2401.4
BTC/USD59237.15
Habib BABAR

Habib BABAR

Mail: gazetecihabibbabar@gmail.com

BABAR MEDYA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Merhaba sevgili dostlar… Siz değerli okurlarımızın desteğiyle her geçen gün biraz daha büyüyen Habercaddesi.com önümüzdeki günlerde 12.yaşını kutlayacak.

Habercaddesi olarak çıktığımız bu yolda site sayımızı 5’e çıkararak bu sitelerimizi de ‘Babar Medya Grubu’ çatısı altında topladık. Habercaddesi.com’da yakaladığımız bu başarımızı sonpostagazetesi.com,efsanetan.com ve yeniığdırgazetesi.com’da devam ettirdik. Celal Kodamanoğlu,  Zafer Dinçer,  Mehmet Babar,  Ayşe Özdamar,  Yusuf Erbaş,  Almina Besra Babar,  Selçuk Aka,  Canan Erdil,  Dinçer Karacalar,  Cihad Rahmi Akar, Mustafa Arapoğluve daha birçok arkadaşımızdan oluşan güçlü kadromuzla gecemizi gündüzümüze katarak bu sitelerimizle sizlere haberi en iiyi şekilde servis etmeye çalıştık.

Bu azmin karşılığında kısa sürede büyük başarılara imza attık. Babar Medya olarak birçok ödüle layık görüldük. Çünkü herkesin yaptığını değil, kendi tecrübemizle yaptığımız değişik haberlerle zirvede kalmayı başardık. Bu kararlığımızı da sonuna kadar sürdüreceğiz.

HABERCADDESİ.COM’A YILIN TRANSFERLERİ

Habercaddesi.com’un yazar kadrosunu güçlendirmeye devam ediyoruz. Türk Sineması’nın efsane isimlerinden Leyla Somer başta olmak üzere, başarılı yazar YosunŞengül, Av. Gizem Gonce, Yoga ve Yaşam insan ilişkileri uzmanı Derya Onur’da habercaddesi.com ailesine dahil oldu.  Habercaddesi.com’un siz değerli okurlarına sürprizleri devam edecek.

SONPOSTAGAZETESİ.COM /EFSANETAN.COM VE YENİIĞDIRGAZETESİ.COM BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Babar Medya Grubu yayınlarından sonpostagazetesi,efsanetan.com ve yeniığdırgazetesi.com sitelerimizde büyük bir yol katletti. Sitelerimize yaptığımız yazar transferleriyle saygın siteler kervanındaki yerimizi en iyi şekilde almayı başardık.

MAGAZİNCADDESİ.COM YAYIN HAYATINA BAŞLAYACAK

BABAR Medya Grubu magazin nabzını tutacak, asparagas haberden uzak gerçekleri sadece gerçekleri yazacak olan magazincaddesi.com’u siz sevgili dostların hizmetine sunacak. Önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlayacak olan sitemiz, sinema, sanat, müzik, podyum, kültür-sanat, spor, sağlık dünyasının sesi olacak.

Yazarlarımız; Meral Konrat, Selhan Özdemir,  Seçil Eskioğlu,  Nazende Kaya,  Mir Murat Demir,  Nazlı Arman,  Funda Erman Akosman,  Mehmet Babar,   Şebnem Ceyhan,  Hanım Demirbaş, Mehmet Ali Babar,  Murat Avcı, Turgut Geleç,  ve yayın hayatına başladığımız ilk yıllarda yazılarıyla sitemize renk katan eski yazarlarımızdan Lale Tschudin, Dilek Ejder, Filiz Aris,  İbrahim Bakır,  Sima Sarıkayave İncilay Özdemir’e desteklerinden dolayı teşekkürlerimi bir borç bilirim.  Babar Medya Grubu’nda yer alan tüm arkadaşlarımla daha büyük başarılara koşacağımıza inanıyor ve İyi ki varsınız, İyi ki Babar Medya Grubu ailesindesiniz diyorum…

Sizlerle birlikte daha nice 12 yaşlara… Mutluluk ve sağlıkla kalın…

Habib BABAR

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar