BOSCH, SONBAHARI ŞEF ARDA TÜRKMEN İLE KARŞILAD

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BOSCH, SONBAHARI ŞEF ARDA TÜRKMEN İLE KARŞILAD
Abone ol
MUTFAKTA yenilikçi çözümlerin öncüsü Bosch Ev Aletleri, sonbaharın büyülü renklerini Mutfak Sanatları Akademisi'nde (MSA) gerçekleşen muhteşem bir etkinlikle bir araya getirdi. Şef Arda Türkmen'in eşsiz reçetesiyle hazırlanan tarifler, Bosch Ev Aletleri’nin eşsiz teknolojisiyle bir araya gelerek unutulmaz bir gastronomi deneyimi yaşattı.

Bu özel workshop'ta, basın mensubu ve influencer'lardan oluşan 14 seçkin takım yer aldı. Katılımcılar arasında Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım, Deniz Özpınar Öztürk ve eşi Alican Öztürk ile Melodi Elbirliler de bulunmaktaydı. Etkinlikte, Arda Türkmen'in yönlendirmesiyle Bosch ev aletleriyle hazırlanan leziz tarifleri deneyimleme fırsatı yakaladılar. Mükemmeliyet ve lezzeti bir araya getiren workshop’ta, Bosch Ev Aletleri'nin teknolojik gücü ve MSA'nın mutfak sanatındaki uzmanlığıyla unutulmaz bir deneyim yaşandı.

Bosch Kıdemli Pazarlama Müdürü Özlem Koçdar, bu özel etkinlik hakkında şunları söyledi: "Bosch’ un geliştirdiği ürün ve teknolojiler, kalbi mutfakta atan herkes için mükemmel sonuçlara ulaşmayı zahmetsiz hale getiriyor ve sınırsız olanaklar sunuyor. Bosch ile herkesin bir şefe dönüşebileceğine inanıyoruz. Bu workshop, markamızın mutfaktaki fonksiyonelliğini ve yenilikçi yaklaşımını vurguluyor ve misafirlerimize şefimiz Arda Türkmen’in ve MSA’nın desteği ile keyifli bir deneyim yaşatıyor."

Bosch’un inovatif ev aletleri, Mutfak Sanatları Akademisi'nde gerçekleştirilen workshop'ta lezzetin ve teknolojinin kusursuz bir birleşimini sundu. MSA Marketing & Digital Transformation Alanından Sorumlu Mehtap Alp ise bu iş birliği hakkında, "MSA olarak, teknoloji ve mutfak sanatını bir araya getiren bu tür etkinliklerle katılımcılara benzersiz bir deneyim sunmaktan gurur duyuyoruz. Bosch ile iş birliği yapmak, mutfakta sıradanlığın ötesine geçmemize olanak tanıdı." dedi.

Şef Arda Türkmen rehberliğinde gerçekleştirilen bu özel etkinlikte, sonbaharın en taze ürünleri Bosch'un yüksek teknolojili mutfak aletleriyle buluştu. Türkmen etkinlikle ilgili olarak, "Sonbahar, doğanın bize sunduğu en taze ve lezzetli malzemelerle dolu. Bosch'un inovatif mutfak aletleri ile bu malzemeleri kullanarak mevsimin en leziz tariflerini kolayca hazırlamak mümkün. Katılımcılarla bu deneyimi paylaşmak benim için büyük bir zevkti." şeklinde konuştu.

Etkinlik, hem Bosch'un mutfakta ne kadar etkili ve fonksiyonel bir yardımcı olduğunu ortaya koyarken, hem de katılımcılara sonbaharın taptaze malzemeleriyle neler yaratılabileceği konusunda ilham verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇALIŞMALARIYLA TIME100 LİSTESİNDEÖnceki Haber

ÇALIŞMALARIYLA TIME100 LİSTESİNDE

5. ATLANTİK GEÇİŞİ İÇİN YEŞİL IŞIK YAKTISonraki Haber

5. ATLANTİK GEÇİŞİ İÇİN YEŞİL IŞIK YAKTI

Yorum Yazın