BİR KEZ DAHA İSTANBUL’DA HAYRANLARIYLA BULUŞTU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BİR KEZ DAHA İSTANBUL’DA HAYRANLARIYLA BULUŞTU
Abone ol
Lara Fabian, "Je t'aime" Dünya Turnesi kapsamında 25 Nisan 2024'te İstanbul Volkswagen Arena'da unutulmaz bir konserle müzikseverlerle buluştu. Piu Entertainment organizasyonuyla gerçekleşen unutulmaz gecede geniş repertuarı ve etkileyici performansıyla hayranlarını duygu dolu bir müzikal yolculuğa çıkardı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Lara Fabian, müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatmak üzere 25 Nisan 2024'te İstanbul Volkswagen Arena'da sahne aldı. Kariyerine genç yaşta başlayan Belçika - İtalyan kökenli Fabian, güçlü vokali ve etkileyici sahne performanslarıyla dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip. Yirmiden fazla dilde şarkı söyleyen sanatçı, milyonlarca satan albümlerinin yanında birçok uluslararası ödülün de sahibi.

Konser boyunca sık sık ayakta alkışlanan sanatçı Türk izleyicisinin çok duygu ve coşku dolu olduğunu söyledi. İstanbul'da çok özel ve özenli bir şekilde ağırlandığını belirten Fabian, Türk hayranları ile tekrar tekrar buluşmaktan çok keyif aldığını söyledi. Klasikleşen şarkılarının yani sıra sahnede yeni şarkılarına da yer verdi. Kapanışı ise adeta bir kült haline gelen J'taime ile yaptı.

Fabian'ın kariyeri, pop, rock, ve klasik müziği birleştiren benzersiz bir müzikal zenginlikle dikkat çekiyor. "Adagio", "Je t'aime", “I Will Love Again” ve "Love by Grace" gibi hit şarkıları dünya listelerinde benzersiz başarıları da beraberinde getirdi. Lara Fabian, aralarında “En İyi Kadın Sanatçı”, “Yılın En İyi Canlı Performansı”, “Yılın En İyi Albümü”, Dünya Müzik Ödülleri’nde En Çok Satan Sanatçı, Je T’aime ile “Yılın En Popüler şarkısı” gibi ödülleri kazanırken, “I Will Love Again” ile de Billboard Dans Müziği Listesi’nde 58 hafta boyunca 1 numarada kaldı.

Türk hayranlarıyla özel bir bağ kuran Lara Fabian İstanbul’da yine unutulmaz bir geceye imza attı.

Piu Entertainment Hakkında;

Piu Entertainment, müzik, tiyatro, opera, müzikal, dans ve sahne şovları gibi farklı disiplinlerde prestijli prodüksiyonların yapımcılığını ve organizasyonunu gerçekleştirmektedir. İstanbul ve Londra ofisleriyle global entertainment sektörünü yakından takip eden Piu Entertainment, Birleşik Krallık’ta yabancı dünya starları ile konserler düzenleyen ilk Türk organizasyon şirketidir. Goran Bregovic, Lara Fabian, Kitaro, Buika, Isabelle Huppert, Monica Belluci, Havasi ve daha birçok yıldızın etkinliklerini dünyaca ünlü Royal Albert Hall, Barbican Centre, Southbank Centre ve Hammersmith Apollo gibi ikonik salonlarda gerçekleştirmektedir. Londra’da İngiliz oyuncu ve yaratıcı ekibiyle üretilen En İyi Müzikal Tony Ödülü sahibi, Green Day’s American Idiot müzikalinin ve 2016 yılında dünya prömiyeri İstanbul’da gerçekleşen, Banksy’nin “The Story Behind: Banksy – Global Art Show” sergisinin ortak yapımcısıdır. Ocak 2020’de prömiyer yapan ve bilet satış rekorları kıran, Türk tiyatrosunun en önemli prodüksiyonlarından, 19 ödül sahibi Amadeus’un, Küheylan, Timsah Ateşi’nin SAKM ile ortak yapımcılığını üstlenmektedir. Cumhuriyet’in 100. Yılı için özel olarak sahneye konan, Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlarından biri olan 1923 Müzikali’nin ve Aşık Shakespeare oyunlarının da SAKM ve Zorlu PSM ile ortak yapımcısıdır. Sanatı ilham kaynağı ve evrensel bir dil olarak gören Piu Entertainment, sanat dünyasında 11. yılını kutluyor.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YENİ İNCİ, SPOR YAPARKEN DE YANINIZDAÖnceki Haber

YENİ İNCİ, SPOR YAPARKEN DE YANINIZDA

BEYZA’DAN HANÇER’E KORKUNÇ PLANSonraki Haber

BEYZA’DAN HANÇER’E KORKUNÇ PLAN

Yorum Yazın