BEYZA’DAN HANÇER’E KORKUNÇ PLAN

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BEYZA’DAN HANÇER’E KORKUNÇ PLAN
Abone ol
Kanal 7’nin başarılı dizisi Gelin, bu hafta sonu ekrana gelecek iki yeni bölümüyle soluksuz izlenecek. Çarpıcı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla çok sevilen dizinin 17. bölümü 27 Nisan Cumartesi saat 19.00’da, 18. bölümü ise 28 Nisan Pazar akşamı yine saat 19.00’da seyircisiyle buluşacak.

FYM Film Yapım Merkezi’nin yapımcılığını üstlendiği, Taner Tunç'un yönettiği ve senaryosunu Ayla Hacıoğulları ile Vilmer Özçınar'ın kaleme aldığı “Gelin” dizisi, yeni bölümleriyle merakla bekleniyor...

Gelin’in bu haftaki bölümlerinin konusu şöyle:

Hançer, Cihan’ın tüp bebek konusundaki sözleri ve tavrından duyduğu rahatsızlığı Yasemin’e gözyaşlarıyla anlatır. Yasemin ise her ikisinin de sağlıklı olduğunu ve tüp bebek yöntemine başvurmanın gerekli olmadığını söyler.

Mukadder, “Bir an önce o bebeği senin kucağına vermek için uğraşıyorum” diyerek Beyza’dan gittiği doktorun adını öğrenmek ister. Ancak kürtaj olduğunun ortaya çıkmasından korkan Beyza, doktorunu söylemek istemez.

Ertesi sabah erkenden doktoru Füsun Kaba’ya giden Beyza, ona “Senin yüzünden kısır kaldım!” diyerek çıkışır. En sonunda ise doktorundan şantajla tek bir şey ister: “Bugün buraya bir kız gelecek, adı Hançer… Onun da hayatını benimki gibi karartacaksın!”

Beyza’nın arkasından Hançer ile Cihan, doktorla görüşür. Ancak Hançer’i duydukları derinden sarsar. Hançer’in üzgün hali, Cihan’ı da etkiler. Hançer’e yaptıkları seçimi hatırlatır. Genç kız ise doktorda tüm duyduklarına rağmen Cihan’a “Merak etme, ne gerekiyorsa o yapılacak” karşılığı verir.

Beyza ise hem doktorda olanları merak etmekte hem de içinden o bebeğin dünyaya gelmemesi için kendine sözler vermektedir…

Talya Çelebi, Cenay Türksever, Betigül Ceylan, Çisel Kuşkan, Sidal Damar, Kutay Şahin, Ekrem Bozgül, Can Tarakçı, Ceren Yüksekkaya, Deniz Değirmenci, Yasemin Yeşilgöz, Günnur Adıgüzel, Elif Çapkın, Güneş Ebrar Özgül, Türker Kantar ve Arif Nazım gibi oyuncuların yer aldığı “Gelin” dizisinin 17. ve 18. bölümleri herkesi ekran başına kilitleyecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BİR KEZ DAHA İSTANBUL’DA HAYRANLARIYLA BULUŞTUÖnceki Haber

BİR KEZ DAHA İSTANBUL’DA HAYRANLARIYLA B...

BUSADER 23 NİSAN'I HATAY’DA KUTLADISonraki Haber

BUSADER 23 NİSAN'I HATAY’DA KUTLADI

Yorum Yazın