YENİ EZGİ GERGİN GEL DE; ETNİK, ELEKTRONİK VE MODERN

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
YENİ EZGİ GERGİN GEL DE; ETNİK, ELEKTRONİK VE MODERN
Abone ol
Yerli sahnenin ışığı her geçen gün daha da parlaklaşan güçlü kadın figürlerinden Ezgi Gergin’in, Gtr Müzik etiketli taptaze teklisi ‘Gel De’, 26 Nisan Cuma günü video klibiyle birlikte tüm dijital platformlarda yayında.

Görmem Lazım, Herkes Yolunda, Küf, Uyandım, Bazı Şeyler teklileri ile yüksek bir başarı grafiği yakalayan Ezgi Gergin herhangi bir kalıba sığmayan derinlikli besteciliğiyle göz dolduruyor.

Sözü müziği Ezgi Gergin’e aranjesi Caner Anar’a ait Gel De; Gel De; hepimizin bir dönem umutla, kimi zaman endişeyle ve tutkuyla çağırdığı; bir o kadar da kaotik tarafımızla yüzleştiren duyguları barındırıyor.

Tam da bu duygular içinde yazılmış “Gel De” sound içerisindeki etnik, elektronik ve modern öğeleri birleştirerek bizlere doğu batı sentezi ile harmanlanmış güçlü bir müzikal zenginlik sunuyor.

Şarkının renkli ve romantik video klibi Vasso yönetmenliğinde çekildi. Klipte Ezgi Gergin’e erkek oyuncu Bora Cengiz eşlik etti.

1987’de Adana’da müzikle iç içe bir ailede doğdu. Liseyi Güzel Sanatlarda keman öğrencisi olarak okuduktan sonra , 18 yaşında müzik eğitimini devam ettirmek için Ankara Gazi Üniversitesi Müzik Eğitim Fakültesi keman bölümünde okumaya başladı. Eş zamanlı 22 yaşında başlayan kariyer yolculuğunda, canlı kişiliğiyle çeşitli janrlarda çeşitli gruplarla şarkı söylerken, öte yandan kendi şarkı sözlerini ve müziklerini yazmaya başladı. 2017 yılında İstanbul’a taşındı. Bengü, İrem Derici Mustafa Sandal gibi birçok ismin back vokalisti olarak aynı sahneyi paylaştı. Ardından solo kariyerine adım atan Ezgi Gergin,  sırasıyla sözü müziği kendisine ait olan; “Görmem Lazım” , “Herkes Yolunda”,  “Küf” teklilerinin ardından “Uyandım” , “Bazı Şeyler” teklilerini yayınlarak yenilikçi bir kadın sanatçı olma yolunda emin adımlarla ilerledi.

Son teklisi “Gel De”, henüz yayınlanan Ezgi Gergin, müzik kariyerine tüm üretkenliğiyle devam etmektedir.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
14. MÜCEVHER TASARIM YARIŞMASININ KAZANANLARI ÖDÜLLERİNİ ALDILARÖnceki Haber

14. MÜCEVHER TASARIM YARIŞMASININ KAZANA...

AĞLIYORSUN DEĞİL MİSonraki Haber

AĞLIYORSUN DEĞİL Mİ

Yorum Yazın