VAHŞET

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
VAHŞET
Abone ol
Karakızlar Mahallesinde bulunan çöp konteynırın içerisinde bulunan bebek cesedinin failleri dün İlçe Jandarma Merkez Karakol Ekiplerinin başarılı çalışması neticesinde 2 kişi kıskıvrak yakalandı. A.S jandarma ekiplerine verdiği ilk ifade ise, “Z.O’nun karnı şişti. Bu durumdan dolayı kendisine bu şişliğin neden olduğunu sordum. O ise bana ‘sen benim yemelerimi mi sayıyorsun’ dedi. Böyle söyleyince bende bir şey demedim” dedi.

21 Haziran Cuma günü saat 08.00 sularında temizlik görevlileri çöp konteynırda poşete sarılmış şekilde erkek bebek cesedi buldu. Durumu İlçe Jandarma Komutanlığına bildirdi. Harekete geçen Jandarma, zaman kaybetmeden incelemeye başladı. İlçe Jandarma Merkez Karakol Ekipleri, titiz çalışma neticesinde bulduğu ipuçlarıyla yola çıktı. Yapılan detaylı araştırma neticesinde bebeğin annesinin Z.O.’nun bekar olduğu,  A.S.’nin ise evli olduğu öğrenildi. A.S ve Z.O arasında duygusal bağ olduğu ve her iki şahısında Torbalı’da ikamet ettiği öğrenildi. Fakat A.S’nin Karakızlar’da da bir evi vardı. Şahısların bu evde görüştükleri öğrenildi.

22 Haziran gecesi A.S jandarma ekipleri tarafından Karakızlar Mahallesi’nde kıskıvrak yakalandı. Edinilen bilgiye göre A.S şunları ifade etti: Z.O’nun karnı şişti. Bu durumdan dolayı kendisine bu şişliğin neden olduğunu sordum. O ise bana ‘sen benim yemelerimi mi sayıyorsun’ dedi. Böyle söyleyince bende bir şey demedim. Daha sonra kanlı bir bez gördüm. Bu durumu da kendisine sordum. Bana ‘ içimden bir şeyler geldi hadi işe gidelim artık’ dedi.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Z.O Torbalı’da 23 Haziran sabahı jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığı kararı ile dosyada gizlilik esas alınırken, A.S’nin evi ile bebeğin çöpe atıldığı çöp konteynırı arası yürüme mesafesi  20-30 km olduğu tespit edildi. Dün Torbalı Adliyesine getirilen 2 şahıs, savcının iddianamesi sonrasında nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Anne Z.O., Şakran Cezaevine gönderildi. A.S. ise Buca Cezaevine gönderildi. Bebeğin ölü olarak mı yoksa öldürüp çöpe mi atıldığı Adli Tıp Rapor sonucunda ortaya çıkacak.KAYNAK:Torbalı Ege https://torbaliege.net/27837/insan-bir-cop-mu.html

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SOLAK’ IN AÇILIŞI GAZİANTEP'İ SALLADIÖnceki Haber

SOLAK’ IN AÇILIŞI GAZİANTEP'İ SALLADI

BU KADARINA DA PESSonraki Haber

BU KADARINA DA PES

Yorum Yazın