TÜRKİYE TURİZMİN'NİN "ALTIN ANAHTARLARI " LES CLEFS D'OR TURKEY"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TÜRKİYE TURİZMİN'NİN "ALTIN ANAHTARLARI " LES CLEFS D'OR TURKEY"
Abone ol
ÇATISI altında 80’den fazla ülke bulunduran Uluslararası Concierge’ler Birliği ( UICH / Les Clefs d’Or ) ‘nin Türkiye temsilcileri bu ayki toplantılarını 04.12.2023 tarihinde turnatourdinnercruise instagram sayfasıyla ve https://www.turnatour.com/ adresiyle yakından tanınan ve 2006’dan bu yana yüzbinlerce turisti ağırlamış olan boğazın ilk ve tek en iyi yemek, Türk gecesi ve tur hizmetini sağlayan CEO Mutahsin Yıldırım’ın sahibi olduğu Turnatour gemisinde gerçekleştirdi.

Les Clefs d’Or Turkey Dernek Başkanı Sn. Adnan Öner’in yurtdışı toplantısında olması sebebiyle, Yönetim Kurulu Üyeleri Sn. Derya Koçak, Sn. Ömer Sarıoğlu ve Sn. Cem Boztepe’nin yönettiği toplantıya, derneğin resmi üyesi olan birçok Concierge görevlisi katılım sağladı.

Dünyanın dört bir yanında bulunan yaklaşık 4000 resmi Concierge görevlisi 100 yılı aşkın süredir yakalarına taktıkları ‘Altın Anahtar’ rozetleri ile tanınıyorlar. Altın Anahtar Rozetleri, başta güven olmak üzere tecrübe, bilgi ve nezaketi simgeliyor.

Les Clefs d’Or Türkiye birliği; İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bodrum, Bursa ve Kapadokya’da yer alan beş yıldızlı ve butik otellerimizde 100’ü aşkın üyesiyle yaklaşık 20 yıldır, bu uluslararası prestijli oluşumun bir parçası olarak ülkemizi ziyarete gelen misafirlerimize mükemmel servisin örneklerini birer turizm elçisi olduğumuz bilinci ile sunmaya devam ediyor.

Resmi internet sitesi olan www.lesclefsdorturkey.com adresini ziyaret edecek olan misafirler, hem Les Clefs d’Or Türkiye’nin değerli üyelerini, hem onların size gerçek Concierge hizmetini sunmak üzere bekledikleri otellerini, hem de doğal ve tarihi güzelliklerle çevrili güzel ülkemiz Türkiye’yi tanımış oluyorlar.

Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal İletişim Direktörü Sn. Derya Koçak toplantı sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Toplantılarımız her ayın ilk pazartesi günü genelde çalıştığımız otel toplantı odalarında olurdu ama bu sefer Turnatour şirketi Genel Müdiresi Sn. Dilek Balcı hanımefendinin nazik daveti ile Turnatour’un bu güzel gemisine misafir olduk. Yıllardır yakından takip ettiğimiz Turnatour yeni konsepti ile tanımış olduk ve çok beğendik. Gerek sizlerin samimi ilgisi gerek servis ekibiniz, ayrıca yemeklerin lezzeti ve show ekibi eşliğinde çok keyifli bir toplantı ve başarılı bir akşam gerçekleştirdik. Çok teşekkür ederiz’.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TERS KÖŞE BİR ŞARKI GELİYORÖnceki Haber

TERS KÖŞE BİR ŞARKI GELİYOR

5.FASHİON BREEZE DEFİLESİNDE MUHTEŞEM FİNALSonraki Haber

5.FASHİON BREEZE DEFİLESİNDE MUHTEŞEM Fİ...

Yorum Yazın