SPORDA BAŞARILARINI KATLADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SPORDA BAŞARILARINI KATLADI
Abone ol
Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri katıldıkları spor branşlarında aldıkları madalyalar ile gururlandırmaya devam ediyor.

Yıldırımlı öğrenciler 2022-2023 eğitim öğretim yılında katıldıkları Muai Thai, Serbest Güreş, Tekvando, Futbol, Grekoromen , Wushu Sanda ve  Güreş branşlarında 11 madalya ile dönerek okullarını gururlandırdı.

Gürsu kapalı spor salonu ve Vakıf Bera spor salonlarında düzenlenen Bursa İl Müsabakalarında dereceye giren öğrenciler Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı.

Spora ve sporcuya desteklerinin daima sürdürdüklerini belirten Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ömer Yılmaz, “Bizler mesleki ve kültürel eğitimlerin yanı sıra spor branşlarında kendini geliştirmek ve yetiştirmek isteyen öğrencilerimizin her daim yanlarında olmaya devam edeceğiz. Başta okulumuzun beden eğitimi öğretmenleri olmak üzere, müsabakalara katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Müdür Yardımcısı Osman Bacılı  “Geçtiğimiz yıl içerisinde yaptığımız yoğun çalışmalar sonucunda, güzel dereceler elde ettik. Bundan sonraki hedefimiz Türkiye şampiyonasında güzel derecelerle dönmektir. Spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Okul Müdürümüz Ömer Yılmaz’a teşekkür ediyoruz”dedi.

Madalya Kazanan Sporcular ve dereceleri

Muai Thai Branşı

Azat Demirel 1.’lik

Enver Muhammetoğlu 2.’lik

Mevlüt Culfagil 2.’lik

Hüseyin Arslan yarıştığı Serbest Güreş Branşında 92 Kg’da 2.’lik elde etti.

Tekvando Branşında Anıl İyihuylu 78 Kg’da 1., Nazlı Cumali 49 Kg’da 1.’lik, Rafet Seyfullah 73 Kg’da 2.’lik, Emirhan İşçi 68 Kg’da 3.’lük, Yusuf Hazar 48 Kg’da 3.lük elde etti.

Türkiye ve Bursa müsabakalarında başarıları ile adını duyuran Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Futbol Takımı Bursa 3.sü oldu.

Grekromen Güreş branşı Muhammet Akçağın 1.’lik elde etti.

Wushu Sanda branşında Azat Demirel ve Mevlüt Culfagil 2.’lik elde ederken Yağmur Devecioğlu müsabakada 3.’lük elde etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÖZGÜN VE EŞİ İLK KEZ AYNI SAHNEDEÖnceki Haber

ÖZGÜN VE EŞİ İLK KEZ AYNI SAHNEDE

TARKAN ŞARKISINA 2023 YORUMUSonraki Haber

TARKAN ŞARKISINA 2023 YORUMU

Yorum Yazın