ŞİMDİ MÜZİK DÜNYASININ TOZUNU ATTIRACAK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ŞİMDİ MÜZİK DÜNYASININ TOZUNU ATTIRACAK
Abone ol
Bir dönem danslarıyla ortalığı kasıp kavuran oryantal Sheri Deniz, aynı anda 2 single çıkartarak müzik dünyasına adım attı. Söz ve müziği kendisine ait olan "Merhaba Hayat" ve Anonim müzik olan "Yıldızların Altında" şarkılara adını yazdırdı.

“Merhaba Hayat”, şarkısı son günlerde İzmir’de bazı camilerde hoparlörden yayınlanan ve  sık konuşulan İtalyan şarkı “Ciao Bella”nın  yeni sözle yazılmış halini andırıyor. Şarkının sözleri tam bu zor günlere uymuş sanki. “Ciao Bella” bildiğiniz üzere İtalya’da da siyasi devrimcilerin marşıdır Sheri Deniz’in yazdığı sözlerde coronanın yarattığı kaosa uygun olmuş ve bu durumdan dersini alıp iyiliğe dönüşüm gösterenlere, hayat yeniden merhaba diyor.

Meşhur "Yıldızların Altında" yı hareketli pop haline getirmiş. Aaranjör Ozan Kavasoğulları ile çalışan Sheri Deniz,  her ikisi sininde içlerine sinen çalışma olduğunu söylüyor. Kargo grubu şarkıyı  rock tarzında okumuştu. "Yıldızların Altında" yı  Pop olarak ilk olarak Sheri Deniz, okumuş oldu. Daha öncede “Maskeli Yüzler” adlı rap single çıkartan Sheri Deniz,   sanat müziğinin bir çok şarkısını pop olarak okumayı hedefliyor.  Aranjörü Ozan Kavasoğulları yönetmenliğinde 2 şarkıya da kliplendiren güzel şarkıcı, “sade ve mütevazı klipler” olduğunu dile getiriyor.

Yıllar geçtikçe şarkı söyleme yeteneğini ortaya çıkartan Sheri Deniz, aynı zamanda söz yazarlığınada başlamış oldu. Bestede yapabileceğini iddia eden Sheri Deniz, kendisine rakip olarak Sibel Can’ı görüyor. Bir dönem magazin dünyası Sheri Deniz’i Sibel Can'ın danstaki rakibi olarak tanıtmıştı.

 

 

KLİPLERİN LİNGLERİ:1 https://www.youtube.com/watch?v=Qv9dhPyshoQ&feature=share&fbclid=IwAR2ICKervC2Mg8O1pe7WdEL79ddjI4Zy2C1FejF6YtOcJxBJzmgw5BYOTd0

2-https://www.youtube.com/watch?v=ejlS9CGRL9Q&feature=share&fbclid=IwAR3IE6qlCqN9Mk2f0eZ7cFt0RHzH4vp77k9VP8sGCnuExud1txaJfNRtMFw


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GELİRİNİN SAHTA ÇIKTIĞI AÇIKLANDIÖnceki Haber

GELİRİNİN SAHTA ÇIKTIĞI AÇIKLANDI

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTISonraki Haber

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Yorum Yazın