SEBİNUR'DAN YENİ SİNGLE

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SEBİNUR'DAN YENİ SİNGLE
Abone ol
Sevilen sanatçı Sebinur söz ve müziği Erhan Güleryüz'e ait olan ''Sen'' isimli yeni single çalışmasını Ada Müzik etiketi ile tüm dijital platformlarda yayınladı.

Şarkının düzenlemesi Berkay Demiralp,mix & mastering'i Özgür Özkan Mete'ye ait. Gitar ezgileri Erçin Bendivar'a ait olan şarkının klip yönetmenliği güzelliğinde kapalı mekan çekimlerinin ise Ada Müzik stüdyolarında gerçekleştirildiği klipte, sevilen sanatçı Sebinur performansı, kıyafet tasarımı ve güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

İstanbul doğumlu yetenekli sanatçı Sebinur, müziği ve eğitim hayatıyla dikkat çekiyor. İlköğrenimini Londra'da tamamladıktan sonra, küçük yaşta İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na adım atan Sebinur, burada viyola ve piyano eğitimi aldı. Müzik sahnesine Fatih Erkoç Orkestrası ile giriş yapan sanatçı, Aysel Gürel ve Boğaziçi Orkestraları ile birçok farklı mekanda 7 dilde şarkılar seslendirdi.

Eğitimine de önem veren Sebinur, Marmara Üniversitesi'nde Fransızca Öğretmenliği ve İngilizce Edebiyatı bölümlerini başarıyla tamamladı. Halen yabancı dil öğretmenliği yapan sanatçı, müziğin yanı sıra toplumsal konulara da duyarsız kalmıyor. İlk olarak, kadına şiddet ve çocuk gelinlere dikkat çekmek amacıyla yazıp bestelediği “Alime” adlı şarkısını dinleyicileriyle buluşturdu.

Sonrasında, Ada Müzik Yapım Şirketi çatısı altında Aysel GÜREL’in sözleriyle Ayla Çelik’in müziğini taşıdığı “Eski Mahalle” ve Tuna Kiremitçi ile iş birliği yaptığı “Sana Dair” adlı parçalarını yayınladı.

Müzik kariyerinin her aşamasında gösterdiği başarı ve sosyal sorumluluk projeleri ile müzik severlerin dikkatini çekmeyi başaran Sebinur, ''Bence müzik kendi içinde bir şifadır. Hepimizin dokunduğu,insanlığın keşfettirici bir ifadesidir müzik.Hangi kültürden olursak olalım müziği herkes sever.'' Sözleri ile müziğe olan tutkusunu belirtiyor. vSevilen sanatçı ''Bu şarkı yıllarca dinlenilen gerçek bir sanatçı olan sevgili Erhan Güleryüz'ün şarkısı.Bu nedenle tüm aşamalarında çok heyecanlandığım bu şarkıda ciddi bir emek,profesyonel bir ekip ve uykusuz geceler var.Bu nedenle bu şarkıya çok inanıyor ve güveniyorum.'' sözleri ile de şarkıya olan inancını belirtiyor. Yıllardır müziğin içinde olan ve birçok duayen sanatçının projelerinde yer alan Sebinur'un daha neler yapacağı müzikseverler ve müzik otoriteleri tarafından merakla bekleniyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BU YAZ EVLENDİRME REKORUMUZU KIRDIKÖnceki Haber

BU YAZ EVLENDİRME REKORUMUZU KIRDIK

KUAFÖR SALONU AÇILIŞINDA KADINA VE ÇOCUĞA ŞİDDETE KARŞI TEPKİSonraki Haber

KUAFÖR SALONU AÇILIŞINDA KADINA VE ÇOCUĞ...

Yorum Yazın