ORTODONTİ, AĞIZ VE ÇENE CERRAHİSİ SEKTÖRLERİNDE İZ BIRAKMAK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ORTODONTİ, AĞIZ VE ÇENE CERRAHİSİ SEKTÖRLERİNDE İZ BIRAKMAK
Abone ol
Estetik ve rekonstrüktif cerrahi, yirminci yüzyılın başlarında modern plastik cerrahinin babası Sir Harold Gillies tarafından modern tekniklerin geliştirilmesinden bu yana çok yol kat etti. Prosedürlerinin amacı, yüzleri şekli bozulmuş yaralı askerlerin yüzlerini yeniden oluşturmaktı. Bununla birlikte, plastik cerrahi kısa sürede, fiziksel niteliklere ve özelliklere artan bir vurgu yaparak, yeniden yapılandırmadan çok güzelleştirmeye odaklanan kozmetik cerrahiye dönüştü. İnsanlar yüzlerinin veya vücutlarının belirli yönlerini ayarlamak, geliştirmek, büyütmek ve küçültmek için estetik cerrahi yaptırmaya başladı. Ortodontik cerrahi ve diş hekimliği de ağız sağlığından çok güzelliğe odaklanma nedeniyle evrim geçirdi.

için vücudun veya yüzün belirli bölgelerini büyütmeye veya küçültmeye odaklanır. Binlerce estetik cerrah ve hatta kalifiye olmayan pratisyen hekimler, olumsuz sonuçlara yol açan düzeltme ve geliştirme ameliyatları yapmaktadır. Bununla birlikte, bazı cerrahlar deneyimleri ve eğitimleri nedeniyle hassas ameliyatlar yaparlar. Engin deneyime sahip eğitimli cerrahlar, çalışmaları için genellikle kozmetik cerrahi kardeşliği ve halk tarafından takdir görürler. Shohreh Ghasemi, çalışmaları nedeniyle tanınan diş hekimleri ve ağız ve çene cerrahları arasındadır.

Shohreh Ghasemi, İranlı bir diş hekimi, ağız ve çene cerrahı ve klinik yardımcı doçenttir. 16 Ocak 1984'te Tahran, İran'da doğan Ghasemi, erken eğitimini ve liseyi 2001 yılında memleketinde tamamladı. Ayrıca 2003 yılında laboratuvar bilimleri alanında önlisans eğitimini tamamladıktan sonra Azad Üniversitesi'nde bir yıllık biyomedikal mühendisliği programını tamamladı. Tahran. Ghasemi, Sharjah Üniversitesi'nde diş hekimliği programına katıldı ve 2009 yılında diş cerrahisi lisans derecesi (BDS) ile mezun oldu. 2010 yılında Tahran Üniversitesi'nde tamamlayıcı bir yıllık uluslararası diş hekimliği programını tamamladı.

Shohreh Ghasemi, önde gelen bir ağız cerrahı ve ağız ve çene-yüz cerrahisi deneyimine sahip klinik yardımcı doçenttir. Ghasemi, Tahran Üniversitesi'nden ayrıldıktan sonra akademik yolculuğuna önümüzdeki birkaç yıl içinde çeşitli sertifikalar alarak devam etti. 2013-2014 yılları arasında Tahran Üniversitesi'nden restoratif ve estetik diş hekimliği sertifikası almadan önce, 2011'den 2012'ye kadar lazer ve cilt ve fizik diplomasını tamamladı. İran Cerrahi Derneği'nden minimal invaziv ve cilt bakımı. Ayrıca Kore'deki Seul Üniversitesi'nden yüz estetiği ve kadavra diseksiyonu sertifikası aldı.

Ghasemi, 2014 yılında St. Louis Üniversitesi'nden yüz estetiği sertifikası aldı. 2015 yılında Manchester Üniversitesi'ne katılmak için Birleşik Krallık'a taşındı. Ghasemi, 2017 yılında estetik diş hekimliği alanında Master of Science (MS) derecesi ile mezun oldu. Ayrıca 2016 yılında Stanford Üniversitesi'nden uluslararası bir kraniyofasiyal ve yüz kozmetik cerrahisi bursu aldı. Estetik cerrah, ABD, Las Vegas'ta yüz implantları üzerine bir yüksek lisans eğitim kursu tamamladı. Ghasemi, 2017'den 2018'e kadar uluslararası öğrenciler için estetik alanında ileri düzey bir programı tamamlamak üzere New York Üniversitesi'ne katıldı. Aynı dönemde New York Üniversitesi'nden implant diş hekimliği alanında önlisans bursu aldı. Ayrıca UIC - Barselona, ​​İspanya'da ağız cerrahisi alanında Master derecesi aldı ve ondan sonra,

Eğitim ve sertifikalar, diş hekimliği ve kozmetik cerrahi dahil olmak üzere herhangi bir alanda mükemmel olmak için gereken bilgi ve uzmanlığı elde etmek için gereklidir. Shohreh Ghasemi, alanında başarılı olmak ve en çok aranan kozmetik cerrahlardan biri olmak için birçok derece ve sertifika aldı. Eğitim ve araştırma tamamlayıcıdır ve birçok akademisyen, eğitimlerinin ileri aşamalarında kapsamlı araştırmalar yapar. Shohreh Ghasemi ayrıca akademik kariyeri boyunca birçok araştırma çalışması yürütmüştür. 2017 yılında Nova Southeastern Üniversitesi'nde kraniyofasiyal departmanda araştırmacı olarak çalıştı. Ghasemi ayrıca 2018-2019 yılları arasında Atlanta International Aesthetics'te bir yıl boyunca uluslararası ağız cerrahisi bursu yaptı. Ağız cerrahisi ihtisasını University of Illinois Chicago'da tamamladı. 2019'dan 2022'ye.

Shohreh Ghasemi, uzmanlığı ve tecrübesi nedeniyle 2022'nin ilk on kozmetik cerrahı arasında yer alan İranlı bir diş hekimi ve ağız cerrahıdır. Georgia Ortodonti Okulu'nda öğretim üyesi ve Augusta Üniversitesi'nde ağız ve çene-yüz cerrahisi bölümünde misafir profesördür. Ghasemi ayrıca İran Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneği'nde uluslararası bir ortak ve Georgia Ağız ve Yüz Cerrahisi'nde uluslararası bir araştırmacıdır. Aynı zamanda Dream estetik ve diş hekimliği kliniğinin CEO'sudur. Ghasemi ayrıca Dr. Zein Obagi ve Sinclair Pharma'nın tıbbi danışmanı ve Cristalix'in temsilcisi olarak hizmet vermektedir. Shohreh Ghasemi, uygulama, araştırma ve öğretim yoluyla ortodontik, ağız ve çene-yüz cerrahisi sektörlerinde iz bırakan önde gelen bir ağız ve çene cerrahıdır.

Turgut GELEÇ


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GÜÇLÜ SESİYLE ALİZE ’’SON BİR DEFA’’ DİYORÖnceki Haber

GÜÇLÜ SESİYLE ALİZE ’’SON BİR DEFA’’ DİY...

ŞEVKİ ÖZCAN ŞÖHRET BENİ YORDUSonraki Haber

ŞEVKİ ÖZCAN ŞÖHRET BENİ YORDU

Yorum Yazın