MİNİKLERE KİTABINI İMZALADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MİNİKLERE KİTABINI İMZALADI
Abone ol
Edebiyat dünyasının sevilen isimlerinden Yeşim Kekeç 'in "Ya Şundadır Ya Bunda Deniz Rüyalar Diyarında" isimli çocuk kitabı çıktı.

Küçük okuyuculara kitap sevgisini eğlenceli bir halde aşılayan "Ya Şundadır Ya Bunda Deniz Rüyalar Diyarında" adlı kitap Mahlas yayınevinin "Mahlas Çocuk " etiketiyle tüm seçkin kitabevleri satış sitelerinde yerini aldı.

MİNİKLERE KİTABINI İMZALADI

Yazarın piyasada satışı başlayan "Ya Şundadır Ya Bunda Deniz Rüyalar Diyarında" adlı kitabın ilk imza gününü halen görev yaptığı Bandırma Şehit Mustafa Boz İlkokulu 'nda gerçekleştirdi. Kitap okumanın önemini anlatan şarkıyla ritmik danslar yaparak kitabını hem çocuklara hem de katılım sağlayan velilere eğlenceli bir programla anlatarak ilk imza gününü gerçekleştirdi.

Yeşim Kekeç 'in kaleme aldığı; Çocukların hayal dünyasını harekete geçirip , biraz heyecan, biraz komedi unsurları barındırarak eğlenceli bir okuma sunan   "Ya Şundadır Ya Bunda Deniz Rüyalar Diyarında"adlı bu kitabı tüm seçkin kitabevleri satış sitelerinden temin edebilirsiniz.

 Yeşim Kekeç Kimdir?

16 Nisan 1970 'de Bursa 'da dünyaya gelen eğitimci/yazar ailesinin iş nedeniyle Almanya'ya gitmesiyle ortaokul eğitimini Almanya 'da tamamladı. '93 yılında Anadolu Üniversitesi Almanca Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Mezun olduğu bölümden Almanca öğretmenliği yapmayı düşünürken kendisini başka bir alanda sınıf öğretmenliği yaparken buldu.  "Bu alanda da kendimi buldum, çocukları çok seviyorum " şeklinde ifade eden yazar katıldığı E-twinnig projesinde"Ulusal Kalite Etiketi Ödülü "ile ödüllendirildi. Aynı zamanda Zeka oyunları, yaratıcı drama, geleneksel çocuk oyunları danışman öğretmenidir .P4C (Çocuklar için felsefe ) eğitimi de olan Yeşim Kekeç 29 yıllık öğretmenliğinde " başöğretmen "ünvanını hak kazandı.

 Çocuklara olan sevgisi, yılların kendisine kattığı tecrübeyle çocukların nelere güldüğünü,nelerden hoşlandığını çok iyi gözlemleyen yazar "Kekeç"  şimdilerde " Ya Şundadır Ya Bunda Deniz Rüyalar Diyarında" adlı kitapla küçük okuyucularıyla buluşuyor.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
VETERİNER HEKİM’DEN HAÇİKO DERNEĞİ’NE MAMA DESTEĞİÖnceki Haber

VETERİNER HEKİM’DEN HAÇİKO DERNEĞİ’NE MA...

AYDAN ŞENER İLK KİTABININ İMZA GÜNÜYLE D&R’DASonraki Haber

AYDAN ŞENER İLK KİTABININ İMZA GÜNÜYLE D...

Yorum Yazın