MİNE GÜNEŞ İNTİZAR İLE GÜNEŞ GİBİ PARLIYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MİNE GÜNEŞ İNTİZAR İLE GÜNEŞ GİBİ PARLIYOR
Abone ol
Sanat hayatına Bodrum’da devam eden Türk Sanat Müziğinin ve sahnelerin parlayan yıldızı Mine Güneş, Son şarkısı “ İntizar’ a Muğla’nın Fethiye ilçesinde dillere destan bir klip çekti. Klip Pozitif yapım şirketi etiketi taşırken Klip ve senaryosunu ve duayen gazeteci Tandoğan Sönmez üstlendi.

3 gün boyunca Göcek, Aşıklar Tepesi, İnlice ve çeşitli turizm bölgelerinde kamera karşısına geçen Mine Güneş, “ Benim bu klipimi manevi babam rahmetli Cemal Bilge çekecekti ölümünden iki gün önce konuştuk. Kızım bekle yarından sonra oradayım Muammer Yaşar ile gelip senin şarkını taçlandıracağız dedi. Ancak rabbim bizden daha çok sevdi Ramazan bayarımın1. Günü hakka yürüdü. Vasiyeti üzerine yine manevi oğlu gazeteci Muammer yaşar vasiyetini yerine getirmek için kolları sıvadı. Ekip arkadaşları ile Fethiye’nin en güzel yerlerinde klibimi çektiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Keşke Cemal Bilge babamda olsaydı bu günleri görseydi. Hep benim başarılı, ahlaklı ve örnek bir sanatçı olmamı istiyordu. Onun bıraktığı gibi sanatımı en iyi şekilde yapacağım” diye konuştu.

MİNE GÜNEŞ’İN İNTİZARI 3 GÜNDE 100 BİN İZLENDİ

Bir birinden bir çok ünlü sanatçının oğduğu İntizar’ı son okuyan sanatçımız Mine Güneş çektiği klip ile sanat dünyasında adeta suni deprem yarattı. 3 gün içinde yaklaşık 500 hayranı tarafından paylaşılan şarkı sosyal  medyada ve tik tok da yaklaşık  100 bin kişi tarafından izlendi. Hayranlarının ve sevenlerinin ilgisinden oldukça mutlu olduğunu dile getiren Mine Güneş, Bu kadar kısa sürede bu kadar iyi bir grafik yakalamak oldukça umut verici ve mutlu edici bir durum. Sadece sevenlerim değil. Muammer Yaşar Başta Dayen sanat adamı Şahin Özer ve Selçuk Ural olmak üzere onlarca önemli ve ünlü sanatçıya klibimi yolladı ve hepsinden olumlu tepkiler hepsinden teşekkür almam bana verilen en büyük ödül ve başarıdır. Çizgimizi bozmadan sanatımızı icra etmeye devam edeceğim” şeklinde konuştu.

CEMAL BİLGE BÖYLE İSTEDİ

Gazeteci arkadaşı Muammer Yaşar’ın evinde hakka yürüyen usta gazeteci Cemal Bilge, ölümünden 3 gün önce Muammer Yaşar’a vasiyet bıraktı. Ölüm anında başında olan Yaşar Cemal Bilge’nin vasiyetlerin i şöyle sıraladı.” Cemal baba beni ve eşim Vahide Ünal’ı odasına çağırdı ve dedi ki! ,evlatlarım Allah sizden razı olsun 2 aydan beri bana evlatlık ediyorsunuz. Ne istedimse yaptınız özellikle Vahide kızım anamın yaptığı ve çok sevdiğim yemekleri ölmeden yedirdi. Muammerim senden ricam ve vasiyetim şu, Oğul ben ölürsem beni İstanbul Kıraç’ da yatan annemin üzerine defnettir. Ve bana ait bilgi ve belgeleri iyi sakla hepsi şu hardiksin içinde giderken de götürmeyeceğim. Ben buradan Alper Samurkaşın arabasıyla bayramın 2. Günü Bodruma gidip Mine Güneş kızıma klip çekeceğim istersen sende gel ama ailen ile de bayram geçir istiyorum oradan Tekirdağ’ına gideceğim sonra İstanbul’a Celal Demir’i çok özledim ve Gültekin Kaya ’yı, Ferhat  Gülver’ i ziyaret edip hemen geleceğim. Bana bir şey olursa eğer Bizim Anadolu Gazetesine haberler yaz ve Mine kızıma verdiğim sözü  sen yerine getir” dedi.

 


  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SON GECE ŞARKISIYLA MÜZİK LİSTELERİNE İDDİALI GİRDİÖnceki Haber

SON GECE ŞARKISIYLA MÜZİK LİSTELERİNE İD...

ERKAN BİRLİK 'E BİR ÖDÜL DAHASonraki Haber

ERKAN BİRLİK 'E BİR ÖDÜL DAHA

Yorum Yazın