JANSOWAH'TAN KIPIR KIPIR ÅžARKI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
JANSOWAH'TAN KIPIR KIPIR ÅžARKI
Abone ol
12 Haziran tarihinde tüm dijital platformlarda yayınlayarak,müzikseverlerin beğenisine sundu.

Şarkının aranjesi Nast Keyson'a aitken klip yönetmenliği koltuğunda ise ünlü yönetmen Ja Oliveira oturmakta. Fransa'da birbirinden güzel dış ve mekan çekimleri eşliğinde çekilen klipte genç ve güzel sanatçı Jansowah güzel fiziği,kıyafetleri ve yapmış olduğu dansı ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.Bunun yanı sıra genç ve güzel sanatçıya klip çekimlerinde kalabalık ve profesyonel bir dans ekibi eşlik etti.

Yıllardır müziğin içerisinde olan,bugüne kadar çıkarmış olduğu ''Never Never, Yalancı,Çok Geç ve Dolunay'' şarkıları ile milyonların beğenisini kazanan ve sosyal medyada viral olan Jansowah,bu şarkısı ile de adından söz ettireceğe benziyor. Genç ve güzel sanatçı Jansowah, Geceleri Yak şarkısı için: ''Bu şarkı benim için çok değerli. Klip çekimlerinde ekip olarak çok eğlendiğimiz ve keyif aldığımız şarkımda çok profesyonel bir ekip ile çalıştım.Bugüne kadar yapmış olduğum tüm şarkılarım benim için çok ayrı bir yere sahip ama Geceleri Yak'ın enerjisi ile tüm müzikseverlerin beğeneceği bir şarkı olduğunu düşünüyorum. Uykusuz gecelerin,emeğin ve çok profesyonel bir ekibin olduğu bu güzel şarkıyı siz müzikseverlerin beğenisine sunuyorum.'' sözleri ile şarkısına olan inancını belirtiyor.

Fransa Cannes Flim Festivali'ne Mesken filmi ile katılan ve ülkemizi,Pink Carpet Cannes Series, Dizi Festivali'nde ünlüler arasında rengarenk görüntüler sergileyerek başarıyla temsil eden genç ve güzel sanatçı Jansowah halen Fransa'da bir çok ünlü mekanda sahne çalışmaları yapmaktadır. Yaptığı sahne çalışmaları ile mekanlardaki birçok müzikseverin beğenisini kazanmış ve müzik otoritelerinden tam not almıştır. Geceleri Yak şarkısı ve klibi ile çok kısa zamanda tüm platformlarda ciddi izlenme sayılarına ulaşan, müzikseverlerin beğenisini kazanan sanatçı,halen müzik için çalıştığını,sürekli ürettiğini ve çok yakında Türkiye'nin duayen isimlerinden birine ait yepyeni şarkısını yayınlıyacağını belirterek müzikseverlerin ilgisini çekti. Genç ve güzel sanatçının daha neler yapacağı müzikseverler ve müzik otoriteleri tarafından merakla bekleniyor.


  • 0
    SEVDÄ°M
  • 0
    ALKIÅž
  • 0
    KOMÄ°K
  • 0
    Ä°NANILMAZ
  • 0
    ÃœZGÃœN
  • 0
    KIZGIN
PİŞMANIMÖnceki Haber

PÄ°ÅžMANIM

İZDİHAM YARATAN EDEBİYAT ŞÖLENİSonraki Haber

İZDİHAM YARATAN EDEBİYAT ŞÖLENİ

Yorum Yazın