Ä°ZMÄ°R SEVDASINA ALEVLER ENGEL OLAMADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ä°ZMÄ°R SEVDASINA ALEVLER ENGEL OLAMADI
Abone ol
İzmir’in Karşıyaka İlçesi Yamanlar Karatepe mevkiinde 15 Ağustos günü akşam saatlerinde ormanlık alanda çıkan ve yerleşim yerleri ile sanayi sitesine sıçrayarak üç mahallenin tamamen boşaltılmasına neden olan yangının hemen ardından Urla ilçesinin Balıklıova Mahallesi yakınlarındaki makilik alan ile Menderes ilçesinin Şaşal Mahallesi yakınlarındaki orman yangınlarında insanüstü bir gayretle mücadele eden görevli ekiplerle birlikte cansiperane bir biçimde alevlerle mücadeleye ortak olan gönüllülerin gayretleri göz doldurdu.

Ä°zmir'e yaÅŸayan oyuncu , program yapımcısı ve gazeteci  Selma Adıgüzel de ilk günden itibaren yangınlara karşı mücadelede ANKA Arama Kurtarma ve YardımlaÅŸma DerneÄŸi ile özellikle afet durumlarında acil iletiÅŸimi önceleyen TRAC ( Türkiye Radyo Amtörleri Cemiyeti ) Ä°zmir Åžubesi ekipleriyle birlikte destek verenler arasındaydı.  Selma Adıgüzel, yangın bölgesinde Ä°zmir BüyükÅŸehir Belediyesi ve Ä°lçe ve bir çok ilin Belediye Ä°tfaiye ekipleri ile Orman ekiplerinin üstün gayretlerinin yanısıra gönüllü ekiplerin de katkılarına dikkat çekerek, Anka Arama Kurtarma ve YardımlaÅŸma DerneÄŸi Genel BaÅŸkanı Adnan Sancak ve Kocaeli Ä°l BaÅŸkanı Melih Altınterlik ve ekiplerine teÅŸekkür ederek kendileriyle birlikte yangınla mücadeleye destek vermekten gurur duyduÄŸunu  profesyonelliklerine hayran kaldığını kendisininde Anka Arama Kurtarma ve YardımlaÅŸma derneÄŸinin öncülüğünde nereden eÄŸitim alınacaksa profesyonel olmak için tüm eÄŸitimlere katılacağını ifade etti.

YANGINLA MÜCADELEDE SANATÇI DUYARLILIĞI

Ä°nsana, topluma ve doÄŸaya dair duyarlılıkla verilen her bir mücadelede elinden geldiÄŸi kadar destek olmayı ÅŸiar edindiÄŸini belirten  Selma Adıgüzel, ‘’ Yamanlar Karatepe mevkisinde ormanlık alanda çıkan ve yerleÅŸim yerleri ile sanayi sitesine sıçrayan yangın ve  devamında Ä°zmir Menderes ve Urlada da devam eden yangınlarda ciÄŸerlerimiz yandı. Belediye ekipleri, orman müdürlüğü ekipleri ellerinden gelen gayreti sarf etti. Ä°nsanüstü gayretle mücadele ettiler.  Türkiye'nin bir çok yerinden itfaiye aracı ve  Sivil Toplum KuruluÅŸları ekipleriyle birlikte geldiler. Özellikle afetlerde acil iletiÅŸim konusunda deneyimli TRAC Ä°zmir Åžubesinden dostlarımız ve Anka Arama Kurtarma ve YardımlaÅŸma DerneÄŸi ekibimizle birlikte ilk günden itibaren katkı saÄŸlama gayretinde olduk. Her iki ekip de profesyonellik erini ortaya koydular. Bu anlamda kutluyor ve bir Ä°zmir sevdalısı olarak teÅŸekkür ediyorum. ‘’ ifadelerinde bulundu.


  • 0
    SEVDÄ°M
  • 0
    ALKIÅž
  • 0
    KOMÄ°K
  • 0
    Ä°NANILMAZ
  • 0
    ÃœZGÃœN
  • 0
    KIZGIN
TÜRKİYE-İRAN DOSTLUK VE İŞBİRLİĞİ YEMEĞİNE KATILDILARÖnceki Haber

TÜRKİYE-İRAN DOSTLUK VE İŞBİRLİĞİ YEMEĞİ...

AYŞEGÜL ALDİNÇ 'KADIN HİKAYELERİ' ETKİNLİK SERİSİNİN KONUĞU OLDUSonraki Haber

AYŞEGÜL ALDİNÇ 'KADIN HİKAYELERİ' ETKİNL...

Yorum Yazın