IMANY VOODOO CELLO VEDA TURNESİ İLE BAŞLIYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
IMANY VOODOO CELLO VEDA TURNESİ İLE BAŞLIYOR
Abone ol
Dünyaca ünlü isimleri, gösterileri ve yapımları sanatseverlerle buluşturan Piu Entertainment organizasyonu ile Yapı Kredi’nin 80. Yıl Feelin’ Good etkinlikleri kapsamında soul müziğin Fransız divası Imany 4 Haziran’da Ankara Oran Sahne’de, 5 Haziran’da İzmir Kültür Park’ta, 7 Haziran’da Harbiye Açık Hava’da ve 8 Haziran’da Antalya Açık Hava’da izleyicileri ile buluşacak.

Derin sesi, folk ve blues esintili besteleriyle dinleyicilerine farklı ruh hallerini bir arada yaşatan soul müziğin divası Imany, pop müziğin en hit parçalarını 8 çellist ile birlikte yorumladığı Voodoo Cello isimli albümünün veda turnesinde Türkiye’ye geliyor. Yapı Kredi Feelin’ Good etkinlikleri kapsamında Türkiye’nin 4 şehrinde sahne alacak Imany, muhteşem sahne ve ışık tasarımlarıyla müzik tutkunlarına unutulmaz bir gece yaşatacak.

Imany’nin klasikleri ve son dönemin sevilen hitlerini yeniden yorumladığı Voodoo Cello isimli albümünde 12 parça bulunuyor. Jacques Brel’in ölümsüz eseri “If You Go Away”, Cat Stevens’ın “Wild World” isimli parçasının yanı sıra Elton John, Imagine Dragons, Ed Sheeran, Bonnie Tyler, Bob Marley ve Donna Summer gibi sanatçıların şarkılarını da Imany bu albümünde yeniden yorumluyor.

Imany tarafından tasarlanmış bu sahne peformansının müzik düzenlemelerinde de sanatçının imzası var. Konserin koreografisi Gladys Gambie ve Thierry Thieû Niang’a, ışık tasarımı Jérémy Bargues’e, kıyafet tasarımları Olivier Rousteing ve Maison Balmain’e, fotoğrafları da Eugenio Recuenco’a ait.

Voodoo Cello, aynı sahnede 8 çelloyu ve derin bir insan sesini bir araya getiren, ikonik pop müzik hitlerinin seslendirildiği sıra dışı bir şov. Herhangi bir özel efekt olmadan, tamamen doğal ses ile herkes tarafından bilinen ve sevilen popüler şarkıları yeniden düzenleyen Imany, onu destekleyen 8 çelloyla sahnede adeta bir büyü yapıyor.

Kadınların benzersiz enerjisinin gücüne dikkat çekmek için şeklini kadın vücuduna benzettiği çello için özel olarak tasarladığı Voodoo Çello konserinin veda turnesi, bu büyüleyici performansı seyretmek için son fırsat.

Yapı Kredi’nin 80. yıl dönümü kapsamında düzenlenecek Feelin’ Good etkinlikleri için biletler Biletix, Passo, Biletinial ve Bubilet’te satışta!

Piu Entertainment Hakkında;

Piu Entertainment, müzik, tiyatro, opera, müzikal, dans ve sahne şovları gibi farklı disiplinlerde prestijli prodüksiyonların yapımcılığını ve organizasyonunu gerçekleştirmektedir. İstanbul ve Londra ofisleriyle global entertainment sektörünü yakından takip eden Piu Entertainment, Birleşik Krallık’ta yabancı dünya starları ile konserler düzenleyen ilk Türk organizasyon şirketidir. Goran Bregovic, Lara Fabian, Kitaro, Buika, Isabelle Huppert, Monica Belluci, Havasi ve daha birçok yıldızın etkinliklerini dünyaca ünlü Royal Albert Hall, Barbican Centre, Southbank Centre ve Hammersmith Apollo gibi ikonik salonlarda gerçekleştirmektedir. Londra’da İngiliz oyuncu ve yaratıcı ekibiyle üretilen En İyi Müzikal Tony Ödülü sahibi, Green Day’s American Idiot müzikalinin ve 2016 yılında dünya prömiyeri İstanbul’da gerçekleşen, Banksy’nin ‘The Story Behind: Banksy – Global Art Show’ sergisinin ortak yapımcısıdır. Ocak 2020’de prömiyer yapan ve bilet satış rekorları kıran, Türk tiyatrosunun en önemli prodüksiyonlarından, 19 ödül sahibi Amadeus’un, Küheylan, Timsah Ateşi’nin SAKM ile ortak yapımcılığını üstlenmektedir. Cumhuriyet’in 100. Yılı için özel olarak sahneye konan, Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlarından biri olan 1923 Müzikali’nin ve Aşık Shakespeare oyunlarının da SAKM ve Zorlu PSM ile ortak yapımcısıdır. Sanatı ilham kaynağı ve evrensel bir dil olarak gören Piu Entertainment, sanat dünyasında 11. yılını kutluyor.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SALİH KIZILTOPRAK MÜZİKTEN KOPAMIYORÖnceki Haber

SALİH KIZILTOPRAK MÜZİKTEN KOPAMIYOR

JESSİCA, AJLAN BÜYÜKBURÇ’A VERDİĞİ SÖZÜNÜ TUTTUSonraki Haber

JESSİCA, AJLAN BÜYÜKBURÇ’A VERDİĞİ SÖZÜN...

Yorum Yazın