Ä°LK ZÄ°YARET BAÅžKAN ÃœMÄ°T UYSAL`A

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ä°LK ZÄ°YARET BAÅžKAN ÃœMÄ°T UYSAL`A
Abone ol
Antalya’da uzun yıllar siyasete yön veren isimler Hepsi Bir Çatı Altında Antalya Gönüllüleri Platformu ilk ziyaretini Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal `ı makamında ziyaret ederek çalışmalara başladılar.

Antalya Gönüllüleri Platformu Bileşenleri Anadolu Birliği ve STOKDER Genel Başkanı Bedri Yalçın, ANAP eski İl Başkanı Cihan Dinç, MHP eski İl Başkanı Ali Adnan Kaya, BBP eski İl Başkanı İbrahim Bodur, CHP eski İl Eğitim Sekreteri Canip Can, Kepez eski Belediye Başkanı Erdal Öner, BBP eski İl Başkanı Hulisi Kızılkaya, DYP eski İl Başkanı Orhan Altınay, SP’li Adnan Semerci, İYİ Parti Konyaaltı kurucu  İlçe Başkan Yardımcısı  Ali Boyacı,  UTEF Genel Başkanı Mete Kaçar ve  ANAP eski İl Başkanı Niyazi Öcal `dan oluşan Antalya Gönüllüleri Platformu Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal  ile makamında bir araya gelerek Antalya için ne gerekiyorsa birlikte hareket etme kararı aldılar.Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Gönüllüleri Platformu `nun ilk ziyaretini bizim belediyeye yaptıkları için teşekkür ediyorum.

Ayrıca Antalya ilimizde siyasete yön veren değerli başkanlarımızın bir arada birlik ve beraberlik içinde Antalya Platformu Gönüllüleri kurması bizleri sevindirmiştir. hepimiz birlikte Muratpaşa `yı birlikte yöneteceğiz. Diyerek. Son olarak Başkan Uysal şunları söyledi.  Sizin geçtiğiniz yollardan yaşadıklarınızdan bizde şimdi geçiyoruz. Bir arada olarak bende içinizden birisi olarak her zaman yanınızdayım. dedi.

Antalya Gönüllüleri Platformu Sözcüsü Kepez Eski Belediye Başkanı Erdal Öner ise Öncelikle Antalya ilimizin Muratpaşa ilçemizin mimarı halk adamı halkın gönlünde taht kurmuş Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal `ı Antalya Gönüllüleri Platformu olarak ilk ziyaretimizi yaptık.

Ziyaretimiz çok güzel geçti . Hepimiz birlikte Antalya şehrimizin en iyi yere getirmek için hepimiz birlikte tek çatı altında toplanarak Antalya şehrimiz için ne gerekiyorsa hepimiz varız diyerek.Başkan Uysal `ın vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Dedi. Ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çekildi .

 Abdullah YİĞİT /ANTALYA


  • 0
    SEVDÄ°M
  • 0
    ALKIÅž
  • 0
    KOMÄ°K
  • 0
    Ä°NANILMAZ
  • 0
    ÃœZGÃœN
  • 0
    KIZGIN
MİSAFİRLERİNİ ÜLKEDEN ÜLKEYE GÖTÜRÜYORÖnceki Haber

MİSAFİRLERİNİ ÜLKEDEN ÜLKEYE GÖTÜRÜYOR

DÄ°ZÄ°LERE HAZIRLANIYORUMSonraki Haber

DÄ°ZÄ°LERE HAZIRLANIYORUM

Yorum Yazın