DOĞA RUTKAY DOĞA’YA DÖNÜŞ LANSMANI GERÇEKLEŞTİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DOĞA RUTKAY DOĞA’YA DÖNÜŞ LANSMANI GERÇEKLEŞTİ
Abone ol
Türkiye'nin önde gelen ev yaşam markası olan Evidea’nın yeni marka yüzü, televizyon ve tiyatro dünyasının sevilen ismi Doğa Rutkay oldu! Bu heyecan verici iş birliğinin ilk ayağında Evidea Soft’un muhteşem Ev Tekstili Yaz Koleksiyonu tanıtıldı!

Mutfak, ev tekstili, ev dekorasyon, tamamlayıcı mobilya, aydınlatma, banyo, elektrikli ev aletleri, ev ve yaşam olmak üzere toplam 8 ana kategoride geniş bir ürün yelpazesi bulunan Evidea, televizyon ve tiyatro dünyasının sevilen ismi Doğa Rutkay ile heyecan verici bir birlikteliğe imza attı. Marka yüzü anlaşmasının ardından projenin ilk ayağında Evidea Soft’un muhteşem Ev Tekstili Yaz Koleksiyonunun lansmanı gerçekleşti. Lansman, ünlü oyuncu Doğa Rutkay, influencer Hale Larisa ve Evidea ev sahipliğinde, ünlü oyuncular ve influencer’lar ile birlikte gerçekleşti. Davetliler, The House Cafe Garden’ın muhteşem atmosferinde, bir yandan marka yüzü Doğa Rutkay’la heyecan verici birlikteliğini kutlarken bir yandan Evidea'nın yeni markası Evidea Soft’un yeni yaz koleksiyonunu yakından tanıma fırsatı buldu.

Tam bir “yaza merhaba” partisi gibi geçen lansman sırasında Doğa Rutkay, “Bir evin ihtiyacı olan tüm ürünleri tek çatı altında sunan, Türkiye’nin ev yaşam perakende markası Evidea’nın marka yüzü olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Doğa’ya Dönüş adıyla gerçekleştirdiğimiz bu lansmanda aramızda olan tüm davetlilere teşekkür ederim. Evidea ile gerçekleştirdiğimiz bu anlamlı birliktelik ile bugün Evidea’nın yeni markası Evidea Soft’u da yakından tanıma fırsatı da buluyoruz. Yeni ev tekstili koleksiyonumuzu hazırlarken doğadan ilham aldığımızı söylemek isterim. Her parçası özenle tasarlanmış, her deseni özenle işlenmiş bu koleksiyon aynı zamanda ruhumuza odaklanıyor. Yıllardır bildiğim, severek takip ettiğim Evidea markası ile birlikteliğimizi duyurmaktan büyük gurur duyuyorum. İlerleyen dönemlerde bizi yeni sürpriz projeler bekleyebilir." dedi.

Evidea Pazarlama Direktörü Sevde Yıldırım Gezer, lansmanda yaptığı konuşmada şunları belirtti: "Evidea olarak, ev tekstili markamız Evidea Soft’un yaz koleksiyonunu ve yeni marka yüzümüz Doğa Rutkay ile birlikteliğimizi duyurmak bizim için büyük bir heyecan. Evidea müşterileri ile yaptığımız pazar araştırmaları sırasında Doğa Rutkay'ın sıcak ve samimi kişiliğinin, markamızın değerleriyle mükemmel bir uyum içinde olabileceği sonucu çıkmıştı. Buradan yola çıkarak bu birliktelik için adımlarımızı attık. Çok mutluyuz ki, bugün birlikte bu lansman için bir araya geldik." dedi.

Evidea Soft’ın yaz koleksiyonu, Evidea mağazalarında ve online platformlarda satışa sunuldu. Evidea ve Evidea Soft hakkında daha fazla bilgi almak ve koleksiyonu incelemek için web sitesini ziyaret etmeyi unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GENÇ VE SPORTMEN KALMANIN FORMULÜNÜ ANLATTIÖnceki Haber

GENÇ VE SPORTMEN KALMANIN FORMULÜNÜ ANLA...

TUĞÇE ARAL'DAN HAVUZ BAŞI POZUSonraki Haber

TUĞÇE ARAL'DAN HAVUZ BAŞI POZU

Yorum Yazın