DAMLA DURAKÇAY’IN YENİ CANLI PERFORMANS VİDEOSU YAYINDA

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DAMLA DURAKÇAY’IN YENİ CANLI PERFORMANS VİDEOSU YAYINDA
Abone ol
Eşsiz klarnet tınılarının eşlik ettiği ‘Seni Kimler Aldı’ya Damla Durakçay’dan içten, cesur ve güçlü yorum.

Damla Durakçay, canlı performanslarından oluşan kısa çaları “Stüdyodan Canlı”da, Sezen Aksu’nun duygularımızın tellerine dokunan şarkılarından ‘Seni Kimler Aldı’yı yeniden yorumladı. Kırılgan ve bir o kadar güçlü dokunuşuyla kulaklarımıza şarkıyı yeniden sunan sanatçı, canlı performans videosunu da bugün itibarıyla YouTube kanalında yayınladı.

2017’de yayınlanan eseri ‘Biber’ ile çalma listelerimize giren Damla Durakçay’ın müzikal dönüşümüne şahit olduğumuz yeni EP’si ‘Stüdyodan Canlı’ tüm dijital platformlarda yerini aldı. Sanatçının ilk cover çalışması olma özelliği taşıyan; söz ve müziği Sezen Aksu’ya ait ‘Seni Kimler Aldı’nın Damla Durakçay yorumu EP’nin öne çıkan çalışmalarından. Cover çalışmanın stüdyodan canlı kayıt videosu Damla Durakçay YouTube kanalından izlenebilir.

Yapımcılığını GTR Müzik’in üstlendiği çalışma ile sanatçının müzikal yolculuğunda geldiği yeni ve daha elektronik evreyi işitsel ve görsel olarak deneyimliyoruz. Sanatçı ilk cover çalışmasından ve EP’sinden “Çocukluğumdan beri söylemeyi sevdiğim şarkıları, kendi yazdığım şarkılarla bir araya getirmek unutamayacağım bir deneyimdi.” şeklinde bahsediyor. Bas gitarda Ekin Bilgin, gitarda Ece Aksoy, davulda Korcan Ulusoy, klavyede Tarkan Tekyıldız, klarnette ise Mert Can Selçuk yer alıyor.

“TÜRLER VE SENELER ARASI MÜZİK YAPMAYI ÖZGÜRLEŞTİRİCİ BULUYORUM.”

‘Blended-Pop’ türünde üretimler yapan ve bununla ilgili “Türler ve seneler arası müzik yapmayı özgürleştirici buluyorum.” yorumunda bulunan Damla Durakçay’ın canlı performans videoları GTR Deneyevi’nde, Yellow BOS ekibi tarafından çekildi.

EP’deki çalışmalardan söz ve müziği Damla Durakçay’a ait olan ‘Keyfin Bilir’in canlı performans videosu da sanatçının kanalı üzerinden izlenebilir. 4 şarkılık EP’den ‘Ben Anlarım’ ve ‘Rakı İçmek İyi Geliyor’ eserlerinin stüdyodan canlı video kayıtları da çok yakında Damla Durakçay YouTube kanalında yerini alacak.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
OGÜN ÖZKUL VE SIRAÇ'TAN YENİ ŞARKIÖnceki Haber

OGÜN ÖZKUL VE SIRAÇ'TAN YENİ ŞARKI

ÜNLÜ MENAJER ÇITAYI YÜKSELTTİSonraki Haber

ÜNLÜ MENAJER ÇITAYI YÜKSELTTİ

Yorum Yazın