ÇİKOLATA İMPARATORU OLACAĞIM

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇİKOLATA İMPARATORU OLACAĞIM
Abone ol
Ülkemizde dünya standartlarında çikolata üretimi var, fakat Belçika çikolatasının yeri farklı bizde, en başta Belçika çikolatasını yerli fiyatlara satacağız…

 Kapalıçarşı’nın tanınan genç iş adamlarından İsmet Yıldırım hobi olarak başladığı Çikolata serüvenine franchise rekoru kırarak damga vurdu. Çikolata alanında faaliyet gösteren Boston D&D İstanbul yatırımlarını satın alan İsmet Yıldırım, şehirdeki en yaygın çikolata dükkânlarının sahibi oldu. Geçmiş iş hayatı başarılarla dolu olan genç iş adamı, İstanbul Yedi mavi de açtıkları şube ile şehrin birçok ünlüsüne hizmet vererek, adını sosyal medya oldukça geniş şekilde duyurarak tanınmıştı.

 Daha önce Gençlik Bakanlığı, Gemlik ve Menemen yatırımları, Beykoz Kundura fabrikası gibi projelerde önemli görevlerde bulunan Yıldırım, 2020 yılında kurduğu altın lazer kaynak firması ile altın sektöründe de yakından tanınan genç iş adamlarından.

 İsmet Yıldırım: “Franchise Rekoru Kırmaya adayım. Dünya standartlarındaki çikolataları yerli fiyatına son kullanıcıya ulaştırmaya ant içtim. Belçika çikolatasını ülkemizde anlamsız fiyatlara satıyorlar, ebaşta bunu düzelteceğiz. 50‘den fazla francihise Türkiye genelinde 3 ay içerisinden faaliyete geçti. İstanbul’da sıra bekleyen 60’dan fazla talep var. Çikolata menülerinde dünyada ilkler ve tekleri sunuyoruz, buda bizi diğerlerinden farklı kılıyor.”

 Çikolata üzerine birçok yeni menü ile farklı sunumlar üreten Boston D&D ile şimdiden 50’nin üzerinde franchise teklifi alan Yıldırım, İstanbul’da çikolata imparatorluğu kurmaya hazırlanıyor. Belçika ile özel anlaşmalar yaparak, menülerde Belçika çikolatası kullanan firmanın en büyük ilgi çeken yanı ise ithal çikolata menülerinin yerli çikolata fiyatlarına satılması ve bu oldukça büyük beğeni topluyor.

 İsmet Yıldırım, İstanbul’da çikolata imparatorluğu kurmak için dünya ve Türkiye’deki birçok ünlü isim ile bir araya gelmeye ve büyük projeler yapmaya hazırlanıyor.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YENİ SICAK HAVA DALGASIYLA KAVRULACAĞIZÖnceki Haber

YENİ SICAK HAVA DALGASIYLA KAVRULACAĞIZ

SELHAN ÖZDEMİR'E SEVGİ SELİSonraki Haber

SELHAN ÖZDEMİR'E SEVGİ SELİ

Yorum Yazın