BÄ°OENERJÄ° RUHSAL VE ZÄ°HÄ°NSEL DURUMU DÃœZENLER

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BÄ°OENERJÄ° RUHSAL VE ZÄ°HÄ°NSEL DURUMU DÃœZENLER
Abone ol
BUGÜNE kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla sıkça adından söz ettiren yurt içi ve yurt dışında birçok ödüle Layık görülen Kudrettin Sarıalioğlu, bio enerji hakkında önemli açılmalarda bulundu.

Bioenerjinin  bedenin, zihnin ve ruhun aynı anda iyileÅŸmesini saÄŸlayan bir ÅŸifa tekniÄŸi olduÄŸunu dile getiren Kudrettin SarıalioÄŸlu, Bioenerji nin vücudu bir bütün olarak ele aldığını, vücudun duygusal, düşünsel, zihinsel enerji ayarının, yani balans ayarının yapılması olduÄŸunu söyledi. Bioenerji tıbbında bölgesel ÅŸifanın olmadığını belirten SarıalioÄŸlu, KiÅŸi hangi ÅŸikayetle gelmiÅŸ olursa olsun bioenerjist daima vücudun bütününe ÅŸifa verir. Balans ayarı böylece mümkün olur.Vücudumuzun bütün sistemleri beynin kontrolü altında görevlerini yaparlar Bu düzende bazı durumlarda bozulmalar olur. Düşünce kalıpları, negatif enerjiler, dış etkiler, stres, endiÅŸe, kaygı gibi durumlarda çakralar bloke olur ve hücrelere gerekli enerji akımı saÄŸlanamaz. DoÄŸal ÅŸekilde akan sistemin kesintiye uÄŸraması çakranın baÄŸlı bulunduÄŸu organ ve beraberinde salgı bezlerinin görevlerini aksatmalarına ve sorunların baÅŸlamasına sebep olur. Bu da hastalıkların baÅŸlangıcı demektir. DoÄŸal akışı bozulan vücut aÄŸrılar ve ruhsal sorunlarla kendini belli eder’dedi.

Bioenerjinin  ÅŸifası insan vücudunda bulunan tüm hücreleri canlandırarak daha aktif bir duruma gelmesi için yapılan bir uygulama olduÄŸunu ifade eden SarıalioÄŸlu, ‘. Bioenerji terapisi eller vücuda temas etmeksizin, üç aÅŸamalı olarak yapılır. Ä°lk aÅŸamada vücut negatif enerjilerden temizlenir daha sonra bloke olan çakralar açılır ve son aÅŸamada yeni ve taze enerji vücuda uygulanır. Seans sonrasında vücut normal çalışma düzenine döndüğünden iyileÅŸme ve yenilenme süreci baÅŸlar. Seanslar hastanın durumuna göre deÄŸiÅŸkenlik göstermekle beraber ortalama 3 ila 8 seans arasında deÄŸiÅŸir. Bio enerji Bağışıklık sistemini güçlendirir, Vücuttaki kan dolaşımını hızlandırır, Metabolizmayı hızlandırır, Kronik yorgunluk ortadan kaldırır, Ruhsal ve zihinsel durumu düzenler, Her türlü aÄŸrıda etkilidir, Vücudun bozulan fonksiyonlarını düzenler ve vücudun dengesini saÄŸlar.


  • 0
    SEVDÄ°M
  • 0
    ALKIÅž
  • 0
    KOMÄ°K
  • 0
    Ä°NANILMAZ
  • 0
    ÃœZGÃœN
  • 0
    KIZGIN
RAFET EL ROMAN’IN SAĞLIKLI YAŞAM KRALİÇESİÖnceki Haber

RAFET EL ROMAN’IN SAĞLIKLI YAŞAM KRALİÇE...

EKİN AKKAŞ'A İLGİNÇ DOĞUM GÜNÜSonraki Haber

EKİN AKKAŞ'A İLGİNÇ DOĞUM GÜNÜ

Yorum Yazın