BERLİN'DEN İSTANBUL'A YENİ GİRİŞ YAPTI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BERLİN'DEN İSTANBUL'A YENİ GİRİŞ YAPTI
Abone ol
ALTERNATİF pop sahnesinin yeni yıldız adaylarından Bera Azra ilk teklisinde güçlü yorumcu Muhabbet ile ortaklık yaptı. Dmc etiketi taşıyan "Müstehak" isimli şarkının kayıtları Almanya'nın Dusseldorf kentinde Muhabbet'in stüdyosunda yapıldı. Sözleri Bera Azra'ya müziği Bera Azra ve Muhabett'in yaptığı şarkının düzenlemesi ile mastering'ini Muhabbet yaptı.

Murad Küçük'ün İstanbul'da çektiği video klipte Bera Azra, hem güzelliği hem de oyunculuğu ile göz kamaştırdı. Bera Azra, çok sevdiği geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz Azer Bülbül'ü hem şarkının sözlerinde hem de klibin içinde görüntüsünü kullanarak yeni nesile tekrar hatırlatmak istedi.

Biraz trap biraz pop ve arabesk melodilerin dolaştığı Müstehak, önümüzdeki yıllarda farklı işlere imza atmaya hazırlanan Bera Azra'nın, sahnelerde başlayan profesyonel dünyasının dinleyici ile buluştuğu ilk teklisi dijital dünyada hızla ilerlemeye başladı. Çocukluğundan beri sahnelerde şarkı söyleyen Bera Azra, müzikal başarılarını elde ettikten sonra oyunculuk yeteneği ile de kamera önüne geçmek istediğini dile getirdi.

Söz: Bera Azra Müzik: Muhabbet -Bera Azra Düzenleme: Muhabbet Mastering: Muhabbet Studio: Floor 6 Düsseldorf Yapım: DMC Yapımcı: Samsun Demir Proje Direktörü: Türkan Bülbül Proje Koordinatörü: Selen Şen Yönetmen: Murad Küçük Görüntü Yönetmeni: Muhammet Kaldırım Focus Puller: Tarık Şenvardar Kamera Asistanı: Mert Özbiliş Işık Şefi: Cefer Aydın Işık Asistanı: Emre Nedim Edit: Burak Çelik - Erkan Balkan L7 Production Color: Emre Karagöz -Sercan Aşık Makyaj: Saime Öztürk Styling: Nuray Anadolu Cosa Berlin Stil danismani: Ipek Gül Sac Styling: Talip Şahin "Müstehak" şarkı sözleri ile Zerre izin kalmadi Gözlerime iyi bak Ömrün yasattiklarini Unutmaya yetmesin Kiymetimi bilmedin Pismanligin olsun Unutulmayi sevilmekten Daha cok hak ediyorsun Gör ama dokunama Özleyince yazama Bölünsün uykularin mahrum kal Simdi Azer babayi sabahlara kadar dinle Bu saatten sonra yok telafisi Ne bana gelebil ,ne benden gideme Müstehak sana vicdan muhasebesi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SEZEN AKSU'YU CANLANDIRMAK İSTERİMÖnceki Haber

SEZEN AKSU'YU CANLANDIRMAK İSTERİM

EYLÜL AŞKIN İLE DE BİR RÜZGARSonraki Haber

EYLÜL AŞKIN İLE DE BİR RÜZGAR

Yorum Yazın