ARTIK KİMSE ESKİSİ KADAR İZLENMİYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ARTIK KİMSE ESKİSİ KADAR İZLENMİYOR
Abone ol
Pop müziğin sevilen ismi Gökçe Kırgız ile müzik ve kariyer hayatına dair müzikonair dan Alper Ergez’in sorularını yanıtladı.

Yeni şarkı Melankoli ile müzikseverlerle buluşan Gökçe Kırgız Taner’in yeni şarkısının sözleri Sezgi Erciyas’a müziği Esad Fidan’a ait. Aranje ise Osman Çetin imzası taşıyor. Klip yönetmeni Ecem Gündoğdu. Birçok kişinin benden beklediği arabesk için sürprizlerim olacak onun da müjdesini şimdiden vereyim. Müzik tarzıyla ilgili konuşan Gökçe Kırgız Taner ileride tarzınızın dışında daha farklı tarz şarkılar söylemeyi düşünür musunuz? Sorusuna şöyle cevap verdi:

- İyi bir yorumcu için müziğin tarzı yoktur diye düşünüyorum. Ben her projemde farklı şeyler deneyen biriydim zaten sizler de biliyorsunuz. İlerde de tabi ki farklı şeyler denemeye devam edeceğim ancak birçok kişinin benden beklediği arabesk için sürprizlerim olacak onun da müjdesini şimdiden vereyim.

Şarkı söylemek en başta da dediğim gibi bir hobi değil, olamaz ve olmamalı da. Fenomenler ve Youtuberların şarkı söylemesini müzik dünyasına girmesi hakkında şöyle konuştu.

Herkes istediği her şeyi yapmakta özgür kimseye bir şey söyleyemem bu konuda.

Ancak şarkı söylemek en başta da dediğim gibi bir hobi değil, olamaz ve olmamalı da. Bu işi hobi olarak yapan kimse zaten başarılı olamaz. Gönül ister ki herkes bildiği işi yapsın uzmanlık alanında ilerlesin ama ne yazık ki öyle olmuyor. Hakkını vererek yapan herkesin yolu açık olsun.

Niye artık kimse eskisi kadar izlenmiyor?

Ya gerçekten sahte izlenme alıyorlardı ya da artık daha başarısızlar. Hangisi?

Alper Ergez’in ‘’Reynmen için daha önce sahte izlenme oranları aldığını söylemiştiniz. Peki aranız nasıl Neler söylemek istersiniz?’’ sorusuna şu cevabı verdi.

 - Kimseyle özel bir husumetim yok kimseye de isim olarak bir şey söylemedim ancak bir konu hakkında yorum yapınca insanlar üstüne alıyorlarsa ona da yapacak bir şeyim yok. Sadece şunu sormak istiyorum. Niye artık kimse eskisi kadar izlenmiyor?

Ya gerçekten sahte izlenme alıyorlardı ya da artık daha başarısızlar. Hangisi? Diyerek sözlerini tamamladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
‘ÇİKOLATA ELLER’ REKOR KIRDIÖnceki Haber

‘ÇİKOLATA ELLER’ REKOR KIRDI

ADAYIM DİYORSAN İSTİFA ET DELİKANLICA MERTÇE ÇALIŞSonraki Haber

ADAYIM DİYORSAN İSTİFA ET DELİKANLICA ME...

Yorum Yazın