ANTALYA’DA BULUŞTULAR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ANTALYA’DA BULUŞTULAR
Abone ol
GÖRÜNTÜLEME teknolojilerinin lider markası Viewsonic, Türkiye’deki, Orta ve Doğu Avrupa ile Orta Doğu’daki distribütörlerini, Antalya’da düzenlediği ViewSonic Partners Event’te buluşturdu. 16 farklı ülkeden 100'den fazla orta ve üst düzey yöneticinin bir araya geldiği etkinlikte; teknolojinin ulaştığı son noktanın fotoğrafını çekerken, distribütörlerin deneyimlerini paylaşmaları, iş birliklerini güçlendirmeleri ve gelişen teknoloji ortamını birlikte keşfetmeleri için etkili bir platform yarattı.

Dünyanın önde gelen görsel çözüm sağlayıcısı ViewSonic; geliştirdiği yeni nesil teknolojileri, dünyanın farklı bölgelerinde yer alan distribütörleriyle oluşturduğu sinerjiyle kullanıcılarla buluşturmayı sürdürüyor. Yenilikçi ve müşteri odaklı yaklaşımının sahadaki temsilcisi olan distribütörlerini, Antalya’da düzenlediği ViewSonic Partners Event’te ağırlayan şirket, gelecek vizyonu ve büyüme stratejilerini paylaştı. Etkinlikte düzenlediği panel ve oturumlarla sektörü masaya yatırırken, sunduğu içgörü ve öngörülerle distribütörlerine rehberlik etti. ViewSonic Succes Story Paneli’nde ViewSonic CEE, CIS, MA Bölgelerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Koçyiğit, Penta Teknolojileri Genel Müdürü Fatih Erünsal ile birlikte ViewSonic ve Penta Teknoloji’nin yıllar içerisinde kuvvetlenerek ilerleyen iş birlikteliğinin ipuçlarını katılımcılara aktardı.

İmza attığı etkinliklerle iş birliklerini güçlendirirken müşterilerine üst düzey teknolojiler sunmayı hedefleyen ViewSonic, etkinlikte faaliyetlerine üst düzey katkı sağlayan iş ortağını da ödüllendirdi. Penta Teknoloji'ye distribütör ilişkisi ve iş geliştirmeye katkılarından dolayı Eastern Europe Top Sales Performer ve Eastern Europe ViewBoard Value Added Project ödülleri takdim edildi.

“İş ortaklarımızla kurduğumuz bağları daha da güçlendirmeyi sürdüreceğiz”

Gerçekleştirdikleri etkinliklerle distribütörlerine sektördeki en yeni trendleri takip etme ve değişime adapte almaya yönelik yol haritası sunduklarını kaydeden ViewSonic CEE, CIS, MA Bölgelerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Koçyiğit, “ViewSonic Partners Event ile dünyanın farklı bölgelerinde faaliyet gösteren iş ortaklarımızla büyük bir sinerji oluşturduk.Oldukça başarılı geçen etkinliğimizde, distribütörlerimizle bilgi birikimimizi paylaşırken, gelecek hedeflerimiz ve sektörde yaşanan gelişmeler doğrultusunda atılması gereken adımları aktardık. İş birliklerimizi başarıya ulaştıran adımları vurgularken, Penta Teknoloji'ye takdim ettiğimiz ödüllerimiz aracılığıyla da distribütörlerimizin ViewSonic ailesindeki önemli rolünün altını çizdik. Bu yöndeki etkinliklerimiz aracılığıyla iş ortaklarımızla kurduğumuz bağları daha da güçlendirmeyi sürdüreceğiz” ifadelerinde bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SILA YILBAŞINDA DANSLARIYLA BÜYÜLEYECEKÖnceki Haber

SILA YILBAŞINDA DANSLARIYLA BÜYÜLEYECEK

MÜZİK DÜNYASINA KRALİÇE OLMAK İÇİN DÖNDÜMSonraki Haber

MÜZİK DÜNYASINA KRALİÇE OLMAK İÇİN DÖNDÜ...

Yorum Yazın