5 YILDIR SOKAKLARDA YAŞIYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
5 YILDIR SOKAKLARDA YAŞIYOR
Abone ol
Bir zamanlar yükselişe geçen bir model ve ünlü bir dizi yıldızının eşi olan Loni Willison şimdilerde sokaklarda yaşıyor ve çöplerden yiyecek arıyor. Loni Willison hayatıyla ilgili isyan etmesiyle gündemde.

Bu durumuyla onun geçmişteki gösterişli hayatını da bilen basının da ilgisini çeken Loni Willison, kendisini görüntüleyen bir foto muhabirinin getirdiği ayakkabıları ve yiyecekleri aldıktan sonra onunla durumuyla ilgili olarak da konuştu. Willison, bu duruma düşmesinin nedeninin Hollywood yaşantısı ya da uyuşturucu olmadığını anlattı. Ona göre bu şekilde olmasının nedeni kötü insanlar.

Eski model, fotoğrafçının kendisine “Siz ünlü Loni Willison musunuz?” diye sorması üzerine “Ünlü mü bilmem ama evet” dedi. Fotoğrafçı ona böylesine güzel ve yetenekli birinin neden hayatına devam etmeyip sokaklarda yaşadığını, neden kimsenin kendisine yardım etmediğini sorması üzerine de “sıkışıp kalmış durumdayım” diyerek yanıt verdi.

Willison “Birinden bana yardım etmesini istesem bile, kimsenin benim için yapabileceği bir şey yok. Bir binada yaşayamıyorum, bir evde yaşayamıyorum, hiçbir yerde yaşayamıyorum. Sürekli olarak hareket etmek zorundayım” sözleriyle de içinde bulunduğu ruh halini ifade etti.

Loni Willison, The Sun gazetesine verdiği bir röportajda eski eşi Jeremy Jackson ile görüşmediğini belirtmişti. Şimdi evsiz olarak yaşayan eski model, arkadaşlarıyla da görüşmediğini sözlerine ekledi ve sözlerini şöyle sürdürdü: “Kimsenin bana yardım etmesine ihtiyacım yok!”

Hayatını sürdürme konusunda kendi kendine yetebildiğini belirten Loni Willison “Kendi kendime yaşayabiliyorum. Burada ihtiyacım olan her şey var. Kimse beni umursamıyor. Ben onları görmek istemiyorum, onlar da beni görmek istemiyor” dedi. Başkalarının hayatını berbat etmek istemediğini belirten Loni Willison, çünkü başka bazı insanlar benim hayatımı dağıttı. Sadece zaman geçtikçe neler olacağını görmeliyim” diyerek hayata bakışını da anlattı.

Bir dönem ünlü fitnes dergilerinin kapakları için modellik yapan Willison 2016’dan bu yana evsiz. Eski model zaman zaman California çevresinde çöpleri karıştırırken ya da sokaklarda uyurken görüntüleniyor.Loni Willison, bir dönemin gözde dizilerinden Baywatch’da Hobie Buchannon karakterini canlandıran Jeremy Jackson ile kısa süren bir evlilik yaptı. Ancak çift boşandıktan sonra ilişkileri tamamen koptu.

 

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
HADİSE ZİRVEYE YERLEŞTİÖnceki Haber

HADİSE ZİRVEYE YERLEŞTİ

BU KEZ İÇ ÇAMAŞIRI İLE POZ VERDİSonraki Haber

BU KEZ İÇ ÇAMAŞIRI İLE POZ VERDİ

Yorum Yazın