2 YIL ÖNCE EŞİNDEN BOŞANMIŞ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
2 YIL ÖNCE EŞİNDEN BOŞANMIŞ
Abone ol
Çocuk Koruma Derneği'nin başkanı Erhan Nacar, 8 yaşındaki oğluna tacizde bulunma suçundan tutuklandı.

Çocukları istismardan korumak üzere kurulan Çocuk Koruma Derneği Başkanı Erhan Nacar, 8 yaşındaki oğlunu tacizden tutuklandı. Zanlı suçlamaları kabul etmese de çocuğun beyanlarının tereddüte yer bırakmaksızın istismarı ortaya koyduğu öğrenildi.

2 YIL ÖNCE EŞİNDEN BOŞANMIŞ

 

Hürriyet'in haberine göre, çocukları cinsel istismardan korumak üzere kurulan derneğin başkanı Erhan Nacar, 2 yıl önce eşinden boşandı. Mahkeme, şahsın her ayın ilk ve 3. haftasonlarında görüşmesine karar verdi.

MADEM ZARARLI, BABAM NEDEN ÖYLE ŞEYLER İZLETİYOR?

 

Erhan Nacar'ın 8 yaşındaki oğlunun sürekli cep telefonuyla oynamasına karşı annesi "sürekli telefonla oynuyorsun ama bu zararlı" çıkışında bulundu. Küçük çocuk annesine" madem zararlı, babam neden bana öyle şeyler izletiyor?" diye sordu. Durumdan şüphelenen anne, babasının neler izlettiğini sorunca küçük çocuk çıplak kadın ve erkekleri içeren görüntülerden söz etti. Bunun üzerine anne, oğluna babasının farklı yerlerine dokunup dokunmadığını sordu ve baba Erhan Nacar'ın çocuğun özel bölgelerine dokunduğu ortaya çıktı.

 

SUÇLAMALARI REDDETTİ

 

Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği kararıyla tutuklanan Erhan Nacar suçlamaları reddetti. Mahkeme tarafından kabul edilen iddianamede şu sonuca varıldı: "Mağdurun samimi, istikrarlı ve herhangi bir tereddüte mahal bırakmayan beyanları, mağdurun şüpheliye iftira atması için geçerli bir sebep bulunmayışı nazara alındığında; şüphelinin kişisel ilişki tesisi sırasında oğlu olan mağdura müstehcen içerikli görüntülerin yer aldığı video izletmek, ardından müstehcenlik ve çocuğun cinsel istismarı suçlarını oluşturulduğu kanaatine varılmıştır."

 

ERHAN NACAR KÄ°MDÄ°R?

1975 doğumlu Erhan Nacar, 1998 yılında Anadolu Üniversitesi'ni bitirdikten sonra Türkiye'de ve dünyada pek çok sosyal güvenlik seminerine katıldı. Serbest Muhasebecilik sınavlarına katıldıktan sonra Sosyal Güvenlik Uzmanı olmaya hak kazandı. 2005 yılında ofis açarak muhasebe ve sosyal güvenlik alanında danışmanlık hizmeti vermeye başladı. Pek çok gazetede sosyal güvenlik alanında yazarlık yapan Nacar, Fenomen Sosyal Güvenlik Uzmanı olarak adını duyurdu. Televizyon programlarına konuk olan ve adına bir internet sitesi bulunan Nacar, Çocuk Koruma Derneği başkanlığının yanı sıra Osmanlı Emeklilik adında bir firmanın sahibi.

 Ali Osman Arlı

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDÄ°M
  • 0
    ALKIÅž
  • 0
    KOMÄ°K
  • 0
    Ä°NANILMAZ
  • 0
    ÃœZGÃœN
  • 0
    KIZGIN
10 MİLYON 20 MİLYON TIK’LAR GERÇEK DEĞİLÖnceki Haber

10 MİLYON 20 MİLYON TIK’LAR GERÇEK DEĞİL

SESSİLİĞİNİ BOZDUSonraki Haber

SESSİLİĞİNİ BOZDU

Yorum Yazın