MİCHAELA ASTRO BU ORTAKLIK BÜYÜR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MİCHAELA ASTRO BU ORTAKLIK BÜYÜR
Abone ol
Lactone Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Akat, dünyaca ünlü Fashion TV ile büyük bir ortaklığa imza attı. Bu prestijli iş birliği kapsamında, iki marka birlikte inovatif kozmetik ürünleri üretecek. Sözleşmenin imzalanmasının ardından, kozmetik ürünlerinin Ar-Ge tasarımları tamamlanmış olup, yakında satışa sunulacaktır.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Fashion TV gecesinde, Ali Osman Akat’a “Kozmetikte Küresel Başarı ve İnovasyon Ödülü” verildi. Ödül, Lactone Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali Osman Akat’a, Fashion TV Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Başkanı Sayın Enis Onat tarafından takdim edildi. Ödül töreninde bir konuşma yapan Ali Osman Akat, Ar-Ge'nin önemine vurgu yaparak, “Bu ortaklık sayesinde kozmetikte koku, parfüm, oda kokuları, kremler, şampuanlar, kişisel kozmetik ürünleri ve cilt ürünleri başta olmak üzere yüzlerce ürünü tüketicilerle buluşturacağız” dedi.

Fashion TV, birçok ünlü ismi ve markayı dünya sahnesine kazandırmış bir liderdir. Fashion TV’nin ünlü yaptığı isimler arasında Naomi Campbell, Adriana Lima, Gisele Bündchen, Miranda Kerr, Heidi Klum, Tyra Banks, Kate Moss, Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss, Bella Hadid, Joan Smalls, Coco Rocha, Chanel Iman, Liu Wen ve Daria Werbowy gibi süper modeller bulunmaktadır. Bu modeller, markaların küresel tanıtımında ve ürünlerin tüketicilerle buluşmasında önemli rol oynayacak.

Ünlü iş adamı Ali Osman Akat, yaptığı her işte bilime ve ilime önem verdiğini ve yolunu bu doğrultuda çizdiğini dile getirirken, bu ortaklık hakkında dünyaca ünlü ve eski Amerika Başkanı Donald Trump’ın kişisel astroloğu olarak bilinen Michaela Astro'nun yorumları dikkat çekti. Michaela Astro, “İnsan iletişiminde kozmetiğin ve kokunun çok önem taşıdığını, güzelliğe yapılan yatırımın önümüzdeki yıllarda çok kazandıracağını belirtti. Bu iş birliğinin astrolojik olarak son derece güçlü bir döneme denk geldiğini ve Lactone ile Fashion TV'nin uyumunun yeni ürünlerin büyük bir başarı yakalayacağını gösterdiğini” söyledi.

Lactone Kozmetik ve Fashion TV'nin bu heyecan verici iş birliği, ulusal üretimle dünya çapında önemli satış grafiklerine ulaşmayı hedefliyor. Bu ürünler, 70 yılı aşkın tecrübe, uluslararası makaleler ve moda dünyasında öncü olmanın getirdiği hassasiyetle üretilecek ve lüks bir ürünü ulaşılabilir fiyatlarla sunmayı hedefliyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AŞK GEMİSİNİ AŞK ŞARKISIYLA TANITIYORÖnceki Haber

AŞK GEMİSİNİ AŞK ŞARKISIYLA TANITIYOR

ÖZGE FIŞKIN 2024 YAZINA YENİ BİR TEKLİ İLE GİRİŞ YAPTISonraki Haber

ÖZGE FIŞKIN 2024 YAZINA YENİ BİR TEKLİ İ...

Yorum Yazın