© Son Posta Gazetesi 2023

TRAKYA'YA ÜNLÜ AKINI

Trakya’da ilk kez düzenlenen Trakya ödülleri muhteşem bir törenle gerçekleştirildi. Filika Medya ve Organizasyon’un düzenlediği ödül törenine sanat ve siyaset dünyasından bir çok isim katıldı.

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde ilk kez düzenlenen Trakya Ödülleri, sanat ve siyaset dünyasından birçok ismi ağırladı. Tuğba Özay, Ünlü şair Abdurrahman Delen ve Tarık Mengüç’ün şarkılarıyla renk kattıkları gecede ödüller sahiplerini buldu. Filika Medya ve Organizasyon’un kurucusu Dilek Çakır, Doğu ile Batıyı birleştiren köprü konumununda olan Lüleburgaz’da ilk kez böyle bir etkinlik gerçekleştirmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

“Yılın en iyi sosyal sorumluluk klibi” ödülünü alan Ünlü şair Abdurrahman Delen,ödülün kendisini duygulandırdığını söyleyerek, ‘2019 Trakya ödülleri gecesinde benim en çok değer verdiğim eserim olan ‘Dokunmayın Çocuklara ‘sözü Müziği bana ait olan eserim yılın sosyal sorumluluk projesi seçildi, ödülümü aldım. Bu güzel gün için Trakyalılara , geceyi organize eden sevgili Dilek Çakır’a , ekibine ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler’

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER