© Son Posta Gazetesi 2023

MUHTEŞEM ŞÖLEN

Antalya’da Anadolu Birliği Genel Başkanı Bedri Yalçın ekibi ile birlikte ilklere imza atmaya devam ediyor.

Anadolu Birliği ve Muratpaşa Belediyesi’nin düzenlendiği geleneksel sünnet şöleni Yenigün Mahallesi Şehitler Parkı’nda yapıldı.  Bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen şölen kapsamında 256 çocuğun sünneti gerçekleştirilirken yeni eğitim ve öğretim yılını öncesinde düzenlenen şölene çocuklar pelerinleri, bastonları ve şapkalarıyla eksiksiz olarak katıldı. Sünnet çocuklarının aileleri de Şehitler Parkı’nda balon parkı, unutulmaz çizgi film karakterlerinden oluşan bandonun çaldığı şarkılar ve gösterilerle doyumsuz bir eğlencenin parçası oldu. 

Anadolu Birliği Genel Başkanı Bedri Yalçın, Öncelikle Büyük Başkan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal `a teşekkür ediyorum. Beraber 5 cisi düzenlediğimiz sünnet şölenimiz konser havasında geçti.Başkan Yalçın, Anodolu kültürümüzü yaşatmak için yapmış olduğumuz çalışmalar çerçevesinde kirve ‘Olur musun’ projemizde bizlere destek veren STK ve iş adamları ve destek veren herkese teşekkür  ettiklerini belirterek,’Sünnet olacak çocukların kirveleri de burada artık Anadolunun evlatları olarak birlik ve beraberlik içinde 5’ncisini  düzenlediğimiz i Geleneksel Sünnet Sünnet Şölenimiz çok güzel geçti emeği geçenlere yeniden teşekkür ediyorum’dedi.

Düğün havasında gerçekleştirilen şöleni birlikte düzenledikleri  Anadolu Birliği Kültür ve Dayanışma Derneği’ne teşekkür eden  Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ‘Muratpaşa Türkiye `ye örnek olarak. birlik ve beraberlik içinde ilçemizde yaşayan kim varsa hepsi bizim için birdir hepimiz birlik ve beraberlik içinde Muratpaşa ilçemizi dünyanın örnek şehri yapmak için ekibim ile beraber çalışmalarımız devam ediyor’diye konuştu.

 Konuşmaların ardından Başkan Uysal ve Başkan Yalçın, şölene destek veren kişi ve kurumlara teşekkür belgelerini takdim etti. Sünnet olan çocuklar Konuşmaların ardından Başkan Uysal ve Başkan  Yalçın,ile beraber hatıra fotoğraf çekmesi ile son buldu .Çocukların ve ailelerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu .

Abdullah YİĞİT/ANTALYA

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER