© Son Posta Gazetesi 2023

HELAL SANA BAŞKAN

AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, göreve başladığı günden itibaren yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Ceylanpınar halkının gönlünde taht kurmaya devam ediyor.

Başkan Aksak, ilçede engellilerin sesi kulağı oldu, bizzat engellilerin taleplerini karşılayıp tek tek engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ediyor. İlçede yolları,parkları,kaldırımları engelsiz şekilde inşa ettiklerini,attıkları her adımda engellileri düşündüklerini söyledi.Başkan Aksak,’ Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde özellikle dezavantajlı gruplar ve engelli vatandaşlarımızın hayatındaki engelleri ortadan kaldırmak için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Bu manada da farklı çalışmalar planlayıp hayata geçirdik’dedi.

KÜÇÜK KIZIN İSTEĞİ YERİNE GETİRİLDİ

Kendilerine yardım isteyen tüm engellilerin yardımına koştuklarını dile getiren Aksak,’ Cumhuriyet Mahallesinde oturan küçük kızımız Leyla’nın bizden yol talebi olmuştu. Tekerlekli sandalye kullandığı için sokağa çıkamadığını söylemişti. Biz de küçük kızımızın rahatça sokağa çıkabilmesi, arkadaşlarıyla rahatça oynayabilmesi için Cumhuriyet Mahallesi 383. sokakta yolun yapımına başladık. Leyla’nın yüzündeki gülücükler dünyalara bedel. İşimiz hizmet. Halkımızın taleplerini karşılamaya, ilçemizin eksiklerini gidermeye gayret ediyoruz. İlçemizde bulunan engelli kardeşlerimizi tek tek ziyaret ederek taleplerini yerine getiriyoruz. Bizim için ilçemizde yaşayan herkes eşittir belediye olarak hizmetin en iyisine layıktır Ceylanpınar ilçemiz.Başkan Aksak, İnşallah Ceylanpınar’ı her açıdan yaşanır bir kent haline getireceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.Bizim için ilçede yaşayan herkes birdir biz onlara hizmet etmek için belediye olarak çalışmalarımız devam ediyor. dedi.

Abdullah YİĞİT

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER