© Son Posta Gazetesi 2023

BAYRAMDA KİLO ALMAK İSTEMEYENLER İÇİN OBJEKTİF KARŞISINA GEÇTİ

Oturduğunuz yerde zayıflamak ister misiniz? Kitabıyla dikkatleri üzerine çeken Uzman Psikolog ve Yeme bozuklukları Danışmanı Yelda Başaran Hürriyet kelebek Magazin de yazmış olduğu ‘’Yelda Başaranla iyi yaşam sanatı’’ adlı okuyucularının Kurban bayramı ziyaretlerinde misafirlerimize tatlı yerine daha sağlıklı alternatifler neler sunabiliriz diyenlerin sorularına cevap verebilmek için özel olarak objektif karşısına geçti.

Başaran bayramlarda ‘’Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır diyerek sunulan Türk kahvesinin yanında şeker ikram ediliyor daha sonra kilo alınıyor ve psikolojik olarak kendimizi kötü hissediyoruz.

Bayramda ve sonrasında kendimizi psikolojik ve fizyolojik anlamda iyi hissetmek sağlıklı ve fit bir görüntüyle geçirmek istiyorsak şeker yerine de geçebilecek ve aynı zamanda tükettikten sonra vicdan Azabı çektirmeyecek Hurma ,Kuru incir, Mevsim Meyveleri yiyerek de hem gözümüze hem de midemize hitap edebiliriz diyerek objektif karşısına geçerek sağlıklı ve fit bayramlar dileklerinde bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER