© Son Posta Gazetesi 2023

AYNUR ÖZDEMİR RÜZGÂRI KIBRIS’TA ESECEK

Kahramanmaraş Ağustos Fuarı Finali ve Esenyurt meydan konseri sonrası Aynur Özdemir, yavru vatan Kıbrıs’ta konser verecek.

Kahramanmaraş Ağustos Konserleri Kapanışına damga vuran sanatçı Aynur Özdemir, Esenyurt Meydan konseri sonrası Kıbrıs Kahramanmaraş Edeler Derneği Geleneksel 4.Hemşehri Buluşmasında sahne alacak. Sevilen sanatçı Aynur Özdemir’in sahne alacağı programın sunuculuğunu sanatçı menajeri, TV Programı yapımcısı ve sunucusu Naz Özcan yapacak. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Beşparmak Dağları Alev Kayası etkinlik Alanında 13 Ekim 2024 Pazar günü sabah saat 08.00 de başlayıp 18.00’de sona erecek.

KKTC Kahramanmaraşlılar Geleneksel Hemşehri Buluşması’nda Kahramanmaraşlı sanatçılar Âşık Gulfani, Halil Daylak, Afşinli Hakan ve Aynur Özdemir ile birlikte kardeş şehir Trabzonlu sanatçı Nuray Aksoy sahne alacak.

KKTC Kahramanmaraş Edeler Derneği Başkanı Hacı Ahmet Koçkat siz saygıdeğer sanatseverlerin katılımlarıyla 13 Ekim de düzenleyeceğimiz geleneksel hale getirdiğimiz ve bu yıl 4.’sünü düzenleyeceğimiz Kahramanmaraş Hemşehri Buluşması festivalimize tüm Kahramanmaraşlıları ve Kıbrıslı yurttaşlarımızı davet ediyorum, dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER