© Son Posta Gazetesi 2023

AVRUPA'DA ELE AVUCA SIĞMAYAN TÜRK GAZETECİ

Türkiye kapsamında Türkiye Haber Portalı ve uluslararası alanda Türkiye News Portal adına kültür-sanat alanında programlar yapan, yaptığı magazin röportajları diğer basın kanallarında da ses getiren Eylül Aşkın, eğitim için gittiği İtalya’da yine durmadan medya sektörü hizmetine devam ediyor.

Kültür ve Sanat Yönetimi yüksek lisans programına katılmak üzere 12 nisanda Türkiye’den ayrılıp Roma’ya giden Eylül Aşkın, 2019’dan beri gerçekleştirilen İtalya’da içecek ve miksoloji dünyasına adanmış ilk uluslararası etkinlik olan Roma Bar Show’un 2024’te 13-14 Mayıs'ta düzenlenen etkinliğine davetli basın mensubu olarak katıldı.

24-26 Mayıs'ta Venedik’i ziyaret eden sunucu, Venedik'in kültürel ve sanatsal ögelerini incelediği, keyifli bir gezi programı hazırlamasının yanında Venedik Bienali’ni ziyaretçi gözüyle videoya çekip yorumlayan pek az basın mensubundan biri oldu. 

Link: https://m.youtube.com/watch?v=3BBPYqU0Z5U

2012’den beri gerçekleştirilen ve Avrupa’nın farklı şehirlerinde yapılan toplantılarla ve seminerlerle startup firmalarını, enstitüleri, şirketleri, yatırımcıları bir araya getiren alanında en önemli uluslararası fuarlardan biri olan South Summit’in 5-7 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Madrid ayağına davetli basın mensubu olarak katıldı.

Link: https://m.youtube.com/watch?v=XBYYSCAASpw

Gazeteci Eylül Aşkın “Eğitim hayatıma yoğun bir şekilde devam etmemin yanında yeni projelerin de hazırlığında olduğumu ve yeni sürpriz ulusal ve uluslararası röportajların da yolda olduğunu söyleyebilirim.” dedi. Yurt dışında eğitimini alırken gönül verdiği gazetecilik adına önemli işlere de imza atan Eylül Aşkın ele avuca sığmıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER